#432797 - 29/10/2005 07:39
Re: Generali Ladies Linz , Gaz de France Stars 24-30.10
|
Pooh-Bah
Meldunek: 10/03/2005
|
zastanawaim siae czy debel natuchova/sugiyama ma jescze szanse na mastersa bo cos mi sie zdaje ze gdyby wygraly ten turniej i w nastepnym powalczyly to wskocza na 5 miejsce przed kuznetsova/molik i bede graly w mastersie bo p.suarez w nim nie wystapi wiec jedna para mniej ale niewiem czy dobrze mysle a dzis kurs na mecz hant/suga-pesch/dulko 1 1.40 ladnie wyglada poza tym rewanz sugi oraz zmeczenioe obstawiam po 3 setowym meczu peschke z petrova
|
Do góry
|
|
|
|
#432799 - 29/10/2005 16:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Witam, kto ogladal dzis oba mecze , Schnyder i Petrova?? widzialem tylko ze schnyder miala jakas kontuzje nadgarstka, czy jest cos wiecej o tym wiadomo?? jak by ktos mogl to prosze o krotkie sprawozdania z tych obydwu pojedynkow, i czy ta kontuzja schnyder jest powazna, jak grala petrova, meczy dzis nie widzialem ale na jutro typuje schnyder na zwyciesce turnieju, oczywiscie jezeli bedzie w pelni zdrowa!!! a co wy o tym meczy myslicie jesli mozna wiedziec, z gory wielkie dzieki, pozdrowionka 
|
Do góry
|
|
|
|
#432800 - 29/10/2005 16:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/05/2003
|
Ja ogladalem oba mecze. Wiecej napisze puzniej bo lece na melanz  . A co do tej kontuzji to ona nie jest raczej powazna. Bo Patty jedynie na poczatku meczu niemogla sie "wstrzelic w kort". Puzniej po 4 gemach to sie odwrocilo i Patty zaczela grac swoje. Gdyby ona bylas jakas wielka to napewno by kreczowala, bo chyba niechciala by przez kontuzje niezagrac w Mastersie, o ktory tak walczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#432801 - 29/10/2005 18:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Nie widziałem tego moementu, ale Patty uszkodziła nadgarstek... uderzając rakietą o ziemię  Była już w szpitalu została opatrzona i jak twierdzi będzie jutro gotowa do gry! Jeśli idzie o jej występ to w I secie widać było, że ręka ją trochę boli, przez co popełniała głupie błędy, które jej się zazwyczaj nie zdarzają. W II uspokoiła sytuację i jak zwykle spuściła rywalce łomot! Peschke dzisiaj zagrała dużo słabiej niż z Dementevą i Sugiyamą. Ogólnie bardzo słaby mecz - Petrovą ratował jedynie serwis, choć aż tak groźny to on nie był. Czeszka jakoś dzisiaj bez wiary w zwycięstwo. Jeżeli kontuzja jest poważna to Patty może nie przystąpić do finału, ale jeżeli zagra to nawet grając na 80% pokona Petrovą. Liczę na kursy ok. 1.5!!
|
Do góry
|
|
|
|
#432805 - 30/10/2005 08:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
Quote:
interesuje mnie w dniu dzisiejszym debel Mart/RauP-Dulko/Pes kursy odpowiednio 1.74-1.88(profesjonal) mysle tak sobie jak dzisiejszy wystep Martinez bedzie sie mial do jej niedawnego krecza???
Mnie tak to dzisiaj tenis laluchn żeńskich za bardzo jednak nie interesuje. Jeden finał ze znakiem zapytania o stan łapki przedniej Patty i z klątwą wiszącą nad petrovą jak katowski miecz........( swoją drogą ciekawe kiedy dobawi wreszcie....). Nie lubię grać na podstawie info o kontuzji - medycyna dzisiejsza czyni cuda i to bez kaszpirowskiego . Z drugiej strony przed cytowanym tutaj wynikiem z Linzu , tak samo gładko po piórach wcześniej w Zurichu i co ciekawe jedyne wygrane mecze petrowej były na carpecie - pozostałe 4 wygrała Patty , ale zawsze trzysetówki . NO BET jak BYK . Debelki - tu też dzisiejsze typowanie ma taki sens jak rzucanie monetą , wczoraj Misa w parze z wyrosniętym węgierskim dzieckiem rozwiały marzenia Callens o fantastycznm zakończeniu przydługawej kariery na plecach Clijsters i w kolejnym meczu znowu wszystko przemawia PRZECIW "dzieckom" - ale NO BET i basta . Peschke mimo wczorajszego przegrania meczu w szatni ( i w konsekwencji na korcie ) gra tu turniej życia i biorąc pod uwagę brak jasnych info o stanie zdrowia Conchi znowu mamy rzut kostką . Za dobrze poszło w tym tygodniu ,żeby na koniec się wygłupiać i lekko na ślepo trafiać .
pozdrawiam w oczekiwaniu na dolosowanie kwalifikantek za oceanem - draw syfiasty jest - chyba dopiero zacznie się granie od drugiej rundy . Na marginesie - ostatnio obserwuję śmiechu warte typowanie przedstawicielek zawodniczek w turniejach - jaka to rola to najlepiej o tym świadczy wybieranie dzieci ( nawet 15-o letnich ) - chyba po to ,żeby w razie czego krewka mamusia albo tatuś opieprzyli organizatorów - żenujące praktyki .
|
Do góry
|
|
|
|
#432806 - 30/10/2005 12:04
|
addict
Meldunek: 22/12/2004
|
Czy wogole ktos z Was widzial chociaz raz w akcji Schnyder i Petrova ? Bo mi sie wydaje ze nie ... To co grala w niektorych meczach Petrova bylo smiechu warte i az dziw bral ze przechodzila dalej ... Schnyder po ostatnio kiepskim okresie zaliczyla w ostatnim czasie udany turniej i widac ze jeje forma nadal zwyzkuje jezeli zdrowie dzisiaj jej pozwoli wygra to dosc latwo 
|
Do góry
|
|
|
|
#432808 - 30/10/2005 12:25
|
addict
Meldunek: 22/12/2004
|
Ja nie mówię o pięknie tylko o skuteczności ...
Po za tym nie można sugerować sie tym ze Schnyder nie jest zawodniczka ktora wyrgywa turnieje. ta teze mozna wyglaszac przed turniejem a nie kiedy zawodniczka jest w finale ... Jeżeli doszla do finalu to na pewno stac ja na zwyciestwo tym bardziej iz w przebiegu calego turnieju byla bardziej przekonujaca niz Petrova
Co do kontuzji ... Ja do tego nie przywiazuje wiekszej uwagi ... Ile razy to już bylo ...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|