masz tam chociaż w singapurze normalne piwo czy siki piwopodobne?
Dużo większy wybór piwa, bo i australijskie, japońskie (oba kraje produkują dużo lepsze piwa od naszych), sporo europejskich z Irlandii (standardowo Guinness/Kilkenny), Anglii, Niemiec. Jest w czym wybierać.
właśnie u mnie w sklepie jest kilka japońskich browarów, tylko szczerze to nie próbowałem nigdy tego z przekoniania, ze najlepiej to w europie. masz jakies nazwy godne polecenia z tego kraju?
#4328623 - 01/01/201101:09Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: tyson]
Platini
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
marzano
To nie za ciekawie, moja partnerka ostatnio była chora i nie było pewne czy pójdziemy, na szczęście jej przeszło. Wczoraj zacząłem się o swój stan obawiać bo coś mnie brało ale teraz jest ok.
#4328640 - 01/01/201101:24Re: jacy zboczeńcy spędzają kolejnego sylwestra na mecz.pl ?:D
[Re: APOLLYON]
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Żonka może urodzić w każdej chwili, także dziś bez alkoholu, grzecznie, spokojnie. , pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Nie pamiętam też kiedy oglądałem GaPa bez bólu głowy/śrubki posylwkowej
Panowie moze znacie kogos kto we wrocku robi domówku i nie bedzie miał nic przeciwko jak zawita niespodziewany gośc ? nie mam się gdzie podziać dziś a sylwek się zbnliża..zarekomendujcie prosze coś