Mnie dziś Jack Hammer z 20 freespinów spinów za 1,25e dał 0,40e generalnie nowe gry netent to jakaś padaka.Gra premiowa za spina 2e na Boom Brothers przy dokopaniu się do diamentów dała 40e free spiny na tym samym slocie za 2e spin dały 12e. O tej nowej z jackpotem Gods of Hall czy coś takiego nawet nie ma się co wypowiadać bo tam moje wygrane z 10freespinów x 3 wahają się w granicach od 1e do 5e. Jedyna chyba fajna gra z nowych to świniaki które na freespinach ładnie potrafią sypnąć
Mi tam ładnie siadło ze spinów 8.6E poszłem na Groovy 60's i siadły tam free spiny to wiedziałem że bedzie dobrze i razem 48E tylko jaki obrót oby nie 100x
Mi tam ładnie siadło ze spinów 8.6E poszłem na Groovy 60's i siadły tam free spiny to wiedziałem że bedzie dobrze i razem 48E tylko jaki obrót oby nie 100x
tygrytron, przelewaj nadzwyżkę!! Bonus zostaje na koncie w kasynie!
troche OT,ale moze macie jakis pomysl. czekam na wyplate z 888 miala byc na 100% dzis i jej niema, a dzis mam deadline zaplaty za wycieczke,brakuje kwoty wlasnie tej wyplaty czyli ok400zł. wiecie jak i gdzie mozna taki pieniadz na krotki okres pozyczyc? okres do 1miesiaca. dzieki z gory za pomoc.
troche OT,ale moze macie jakis pomysl. czekam na wyplate z 888 miala byc na 100% dzis i jej niema, a dzis mam deadline zaplaty za wycieczke,brakuje kwoty wlasnie tej wyplaty czyli ok400zł. wiecie jak i gdzie mozna taki pieniadz na krotki okres pozyczyc? okres do 1miesiaca. dzieki z gory za pomoc.