Tak minimalna kwota wypłaty to od ok 2 miesiecy 25 euro (a nie 10 euro jak jest na stronie) i termin oczekiwania na wypłate to do 14 dni roboczych (a nie do 7 dni jak jest na stronie)
P.S. Oczywiście termin wypłaty to tylko orientacyjnie bo w rzeczywistości to róznie bywa i można poczekać i miesiąc.
No bez jaj ,ze w godzine wyrabali Nas z promocji u siebie bo na 1000% w regulaminie ,ktory widzialem Polski nie bylo
mają ciekawą zakładke w kasyne - freespins
na wczoraj jest okno z 5 free na boom ale nie ma freespinow za to na dzisiaj jest 5 freespinów na gonzo a na jutro 3 zdarpki no chyba że chomki już zrobiły swoje...
siema z moneybookers na konto bankowe długo sie czeka na przelew? w piątek rano zleciłem wypłate i cisz.. a z paf wczoraj na moneybookers i też cisz. a pisaliscie że w godzine kasa przychodziła czy w weekendy nie robią przelewów?
Dobra sory nie bede pytał bo widze że sie smiejesz ze mnie poprostu nie wiedziałem.. ale na przyszłość bede 5 razy sie zastanawiał za nim na pisze ;p kasa na mb z paf 1200 euro bez skanów to swietne kasynko
Dobra sory nie bede pytał bo widze że sie smiejesz ze mnie poprostu nie wiedziałem.. ale na przyszłość bede 5 razy sie zastanawiał za nim na pisze ;p kasa na mb z paf 1200 euro bez skanów to swietne kasynko