Salvador Dali
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/11/2004
dokladnie pisali "watpliwy" . Przy oakzji faktycznie trzeba pomyslec skad wziasc jakies wiarygodne zrodlo aby miec wazne informacje na 2-3 h przed meczem a nie wiadomosci z porannych gazet gdzie wlaciwie wszsuyko jest wieczna niewiadoma, bo to nie pierwsza taka sytuacja.
1:00 -> Orlando-San Antonio over 173 ... średnia stawka 6/10 ...
kilka słówek do tego typku: - dawno niewidziałem tak niskiej linii na ta pare.. [najniższa 184.5] .. ale wzieło sie to z tego że Orlando ostatnio w kiepskiej dyspozycji .. [kontuzje Turkoglu , Francisa i Hilla] - ostatnie 5 spotkań Orlando ze średnią 79.5 pkt [w tym 4 wyjazdy]... myśle że powinni u siebie ponad 85 rzucić ... - oczywiście SA pewnie dorzuci z 90 i linia pęknie ..[ostatnie 4 wyjazdy ..średnia 98 pkt] ... ale na liście kontuzjowanych jest Ginobill .. tylko że niema ludzi niezastąpionych .. [Finley-Parker-Duncan nadrobią] - 6/4 na korzyść over ..w tym 3 ostatnie mecze under ..przy liniach .. 184.5 , 193 i 195 ... - do tego... Orlando u siebie 4/4 u/o .. a San Antonio wyjazd 5/1 na korzyść over ...
[tym sie kieruje] pozdrawiam
grali czy niegrali ważne że wszyscy rzucali ..linia przekroczona o 22pkt -85:110..no tego to nawet w najjaśnieszych scenariuszach nieprzewidywałem ... ale najważniejsze ... over 173 wszedł
Była w końcu dogrywka w Chicago?? Bo jedynie sportsline tak podaje, A i jeszcze 0 0 w dogrywce:D zdolni są Ale takie zjeby juz z nimi kiedys były:D np. Knicksi grali 5 kwart:D
1:00 -> Orlando-San Antonio over 173 ... średnia stawka 6/10 ...
kilka słówek do tego typku: - dawno niewidziałem tak niskiej linii na ta pare.. [najniższa 184.5] .. ale wzieło sie to z tego że Orlando ostatnio w kiepskiej dyspozycji .. [kontuzje Turkoglu , Francisa i Hilla] - ostatnie 5 spotkań Orlando ze średnią 79.5 pkt [w tym 4 wyjazdy]... myśle że powinni u siebie ponad 85 rzucić ... - oczywiście SA pewnie dorzuci z 90 i linia pęknie ..[ostatnie 4 wyjazdy ..średnia 98 pkt] ... ale na liście kontuzjowanych jest Ginobill .. tylko że niema ludzi niezastąpionych .. [Finley-Parker-Duncan nadrobią] - 6/4 na korzyść over ..w tym 3 ostatnie mecze under ..przy liniach .. 184.5 , 193 i 195 ... - do tego... Orlando u siebie 4/4 u/o .. a San Antonio wyjazd 5/1 na korzyść over ...
[tym sie kieruje] pozdrawiam
grali czy niegrali ważne że wszyscy rzucali ..linia przekroczona o 22pkt -85:110..no tego to nawet w najjaśnieszych scenariuszach nieprzewidywałem ... ale najważniejsze ... over 173 wszedł
Co do tej linii to smieszna sytuacja:D Buki sie ladnie namyslaly jaką linie wystawic O 11.30 w totomixie jeszcze nie bylo ustalonej linii na ten mecz, a w GB jak patrzylem przed 1 bylo zablokowane
Quote: www.covers.com tam maja zazwyczaj wiarygodne informacje co do tego kto bedzie a kto nie bedzie gral
tutaj bym polemizował .. to właśnie covers wczoraj podał .. że Ginobill , Francis oraz Turkoglu sa na liscie kontuzjowanych ... ;p [coverse] ściemniacze