Ja się na polityce nie znam i gówno mnie w zasadzie obchodzi. Jednak w kwestiach, które mnie interesują - bukmacherka i kibicowanie, widzę głupotę PO.
Tusk i jego banda chcą robić drugą Anglię. Szkoda, że tam grają Rooney, Drogba, Gerrard, Lampard i wielu innych. Jest to prawdopodobnie najlepsza liga na świecie i tam naprawdę można podziwiać mecz. W Polsce grają Ujki-Chujki, Tshibamby, Jopy. Większość drużyn ma problemy z wymienieniem 5-10 podań. Największym atutem na naszych boiskach są właśnie kibice, a zazwyczaj najciekawszymi wydarzeniami nie są bramki, akcje tylko oprawy lub awantury. Dlatego więkoszość właścicieli doskonale wie, że bez fanatycznych kibiców nie ma interesu, a tu się wpieprza Tusk i zamyka stadiony Lecha i Legii, aby wzięli się za swoich kibiców. Koleś nie ma totalnego pojęcia i tylko robi pokazówki dla tępych mas. Niech ściga Rycha i Zbycha, a nie kibiców.
Podoba mi się wypowiedź Korwina-Mikke, który mówi, aby stworzyć "sektor czerwony" i tam każdy, kto chce się lać niech idzie i to robi.