Quote: dobrze,Gremlin,piszesz.W zyciu bym nie zagrał na niemki,a na tulipany jak najbardziej-ale gdzie taki kurs?
byl przez moment w expekcie teraz o ile sie nie myle spadl na 4.75- nie wiem czy to jest tak do konca dobry wybor ale szanse oceniam na 50/50 a kursem 1.2 to ja fral nie bede takiego meczu
Na rosjanki slaby kurs,a handi ryzykowne wole dac wegierki,bo dunki wedlug mnie nie zachwycaja,wegierki wyrownane mecze z rosja i rumunia,a dunki raczej zdecydowane wtopy z obydwoma zespolami.
jesli na rosjanki slabyy kurs to nie graj jak sie obudzilem wlaczylem oferte profa i zobaczylem ile placa na mistrzostwo swiata 1.46 na rosje ja to biore i moze jeszcze wegierki za 1.48
Quote: ja gram rumunki awans za 2,50 maja kapitalną obronę oglądając wczoraj mecz z wegrami wiedziałem ze oglądam mistrzynie świata
ja rowniez sympatyzuje z Rumunkami i lekko je zagram od wiekszej inwestycji powstrzymuje mnie jedynie to ze rosjanki sa gospodyniami a co to znaczy w tym sporcie wszyscy wiemy
Quote: ja gram rumunki awans za 2,50 maja kapitalną obronę oglądając wczoraj mecz z wegrami wiedziałem ze oglądam mistrzynie świata
ja rowniez sympatyzuje z Rumunkami i lekko je zagram od wiekszej inwestycji powstrzymuje mnie jedynie to ze rosjanki sa gospodyniami a co to znaczy w tym sporcie wszyscy wiemy
mam pytanie do sledzacych uwazniej niz ja te mistrzostwa bo mis ie niechce otworzyc strona turnieju: czy rosjanki jakis mecz przegraly na tych mistrzostwach i to samo z rumunkami i jakim bilansem przegrywaly a moze juz graly ze soba?
Quote: gratuluje tym co stawiali na holenderki! Licze ze Wegierki mnie nie zawioda!
dzieki za gratulecje choc moja rada dla Ciebie na nastepny raz podchoc mniej emocjonalnie do typow innych osob, to jest tylko sport i kazde rozstrzygniecie jest mozliwe- pozdrawiam
Quote: tez mi sie nie chce otwieradz ale wedlug mojego rozeznania zadna z tych druzyn nie przegrala- a miedzy soba nie graly napewno
juz mam otworzyla sie a wiec tak rosjanki 9 meczy 9 zwyciestw rumunki to samo w bramkach : ruskie-280-216 rumunia-300-221 ale to sa tylko statystyki wiec moze bedzie remisik haha
ale co do meczu o 3 miejsce to jestem bardzo przekonany co do wegierek tylko martwi mnie to ze one maja takie przestoje a dunki moga to wykorzystac wiec niewiem czy to zagram