|  
| 
| 
| 
| #467273 - 18/12/2005 17:37    SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   old hand

Meldunek:  21/08/2005
 | 
21 grudnia 2005 AC Parma	-	Cagliari		 Juventus Turyn	-	Siena	 AS Roma	-	Chievo Verona	 AC Fiorentina	-	US Palermo	 Udinese	-	Sampdoria Genua	 Inter Mediolan	-	Empoli	 Livorno	-	AC Milan	 Lecce	-	SS Lazio Rzym	 FC Messina	-	Reggina	 Ascoli	-	Treviso Wszystkie mecze o 20:30, mecz Lecce - Lazio LIVE on Polsat Sport   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467275 - 19/12/2005 10:59  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   Carpal Tunnel

.jpg)  Meldunek:  27/05/2004
 | 
Quote:
 Chętnie poradziłbym się jakiegoś experta o mecze Fiorentiny, Interu i Juventusu  bo wydają się na pierwszy rzut oka czyste jedynki, chociaż największe wątpliwości mam co do Fiore bo graja z dobrze spisującym sie Palermo (chociaż wpadka Palermo u siebie w niedziele). Czekam na odpowiedź w kwestii tych trzech spotkań bo reszta w wydaje mi sie nie do grania a może Milan?

Nie uważam się za żadnego eksperta - ale na szybko -

Po pierwsze - primo
  - kursy na te wszystkie mecze będą mega gówniane . Po drugie - secundo
    - bardzo nerwowo z Fiore - podoba mi się ta drużynka ale ilość nie wykorzystanych sytuacji - szczególnie od meczu z Juve - ( pech połączony z kalectwem ) woła o pomstę do nieba - dlatego nie ma takiej możliwości , żeby przy tak niskich kursach czekać na przebudzenie fioletowych - no way . Siena jest drużynką , która moze zawsze numer wywinąć- jasne , że doszkiwanie się sensacji tutaj jest delikatnie mówiąc niestosowne - ale - christmas time`s coming
 ( sta arrivando il Nataleeeeeeee ) - dlatego najpierw proponuję zakupić prezenty ( jak jeszcze nie dobawione
  ) a potem mocno się zastanowić czy warto mieć smutne święta po wywrotce na mikrusowatym kursie .

Zastanawiają mnie AŻ 2 ( słownie dwa ) mecze ale o tem potem

pozdrawiam
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467277 - 19/12/2005 14:16  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   stranger

Meldunek:  19/12/2005
 | 
ASCOLI-TREVISO	1,95	2,90	3,95FIORENTINA-PALERMO1,65	3,20	5,20
 INTER-EMPOLI	1,20	5,30	10,20
 JUVENTUS-SIENA	1,17	5,60	11,50
 LECCE-LAZIO	2,70	2,80	2,60
 LIVORNO-MILAN	3,00	2,85	2,10
 MESSINA-REGGINA	2,20	2,80	3,25
 PARMA-CAGLIARI	2,00	2,90	3,70
 ROMA-CHIEVO	1,95	2,80	4,10
 UDINESE-SAMPDORIA 2,30	2,90	2,90

co myslicie o fiorentinie, inter, juve, treviso 02 i sampdorii??
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467280 - 19/12/2005 20:31  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   old hand

| 
Wreszczie ukarano Di Canio.    Paolo Di Canio został ukarany przez Komisję Dyscyplinarną za faszystowskie gesty podczas spotkań z Livorno i Juventusem. Napastnik Lazio nie zagra w środowym meczu z Lecce. Ponadto musi zapłacić 7 tyś. funtów grzywny. W 17 kolejce zawieszeni będą także: Ferri (Palermo), Mauri (Udinese), Felipe (Udinese), Sicignano (Lecce), Conti (Cagliari), Cordoba (Inter), Galeoto (Treviso), Gasbarroni (Sampdoria), Nedved (Juventus), Volpi (Sampdoria), Vergassola (Siena). zrodlo: Channel4 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467283 - 19/12/2005 21:56  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 onda zgaduje te dwa mecze: parma i sampdoria ?

bardzo ciepło - Parma si ( to nie znaczy ,że decyzja i stawka juz dobawiona..)
 - Samp rozpatrywana ale na dzień dzisiejszy mimo wszystko raczej niechętnie ....Tym bardziej ,że w Udine w klubie narady i ważne decyzje do podjęcia - nie mam absolutnie zaufania do Samp. na wyjeździe ( zresztą w tym roku już dali pieknie zarobić i chwacit ) .
 Ale panowie - trza poczekać do jutra ( przecież buki pracują online....24/24 ) - zawsze to jakieś biegacze-kopacze mogą nóżkę skęcic abo co

pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467284 - 19/12/2005 21:59  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 no własnie, co powiecie o meczu Fiorentina - Palermo , czysta jedynka ??
 pozdrawiam
 majlosh

eh.....................

srynka nie jedynka
 NO BET
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467286 - 20/12/2005 00:38  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  11/07/2004
 | 
Quote:

Quote:
 Chętnie poradziłbym się jakiegoś experta o mecze Fiorentiny, Interu i Juventusu  bo wydają się na pierwszy rzut oka czyste jedynki, chociaż największe wątpliwości mam co do Fiore bo graja z dobrze spisującym sie Palermo (chociaż wpadka Palermo u siebie w niedziele). Czekam na odpowiedź w kwestii tych trzech spotkań bo reszta w wydaje mi sie nie do grania a może Milan?

Nie uważam się za żadnego eksperta - ale na szybko -

Po pierwsze - primo
  - kursy na te wszystkie mecze będą mega gówniane . Po drugie - secundo
    - bardzo nerwowo z Fiore - podoba mi się ta drużynka ale ilość nie wykorzystanych sytuacji - szczególnie od meczu z Juve - ( pech połączony z kalectwem ) woła o pomstę do nieba - dlatego nie ma takiej możliwości , żeby przy tak niskich kursach czekać na przebudzenie fioletowych - no way . Siena jest drużynką , która moze zawsze numer wywinąć- jasne , że doszkiwanie się sensacji tutaj jest delikatnie mówiąc niestosowne - ale - christmas time`s coming
 ( sta arrivando il Nataleeeeeeee ) - dlatego najpierw proponuję zakupić prezenty ( jak jeszcze nie dobawione
  ) a potem mocno się zastanowić czy warto mieć smutne święta po wywrotce na mikrusowatym kursie .

Zastanawiają mnie AŻ 2 ( słownie dwa ) mecze ale o tem potem

pozdrawiam

calkowicie sie zgodze z tym fiora  raczej tego moze niewygrac najbardziej prawdopodobny typ to x a co do dwoch faborytoww to czuje ze inter zrobi psikusa w postaci remisu a brame tak zy siak strzela goscie warte w sts za 1.7 pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467287 - 20/12/2005 11:21  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   veteran

Meldunek:  31/03/2005
 | 
Quote:

Quote:
 onda zgaduje te dwa mecze: parma i sampdoria ?

bardzo ciepło - Parma si ( to nie znaczy ,że decyzja i stawka juz dobawiona..)
 - Samp rozpatrywana ale na dzień dzisiejszy mimo wszystko raczej niechętnie ....Tym bardziej ,że w Udine w klubie narady i ważne decyzje do podjęcia - nie mam absolutnie zaufania do Samp. na wyjeździe ( zresztą w tym roku już dali pieknie zarobić i chwacit ) .
 Ale panowie - trza poczekać do jutra ( przecież buki pracują online....24/24 ) - zawsze to jakieś biegacze-kopacze mogą nóżkę skęcic abo co

pozdrawiam

Sampdoria 2? Gdyby Udine przegrało, byłaby to już szosta (!) porazka z rzędu, licząc ligę i puchary, jakby nie było uczestnika Ligi Mistrzów..

Oto pogromcy Udinese z fatalnej serii :

Chievo
 Lecce
 Barcelona
 Livorno
 Atalanta

Warto dodać, że w tych meczach strzelili zaledwie jedna bramke (z słabiutkim Lecce), chyba juz pora na nastepne.

Sampdoria z kolei też z kolei nie w formie, od czterech meczy nie wygrała notując aż trzy remisy i porażkę. Na wyjezdzie tez żadna rewelacja (3-1-4)..

Najbardziej pasowałby mi remis ale nie jestem tego tak pewien. 1X za 1,28?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467288 - 20/12/2005 12:25  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   old hand

| 
"calkowicie sie zgodze z tym fiora raczej tego moze niewygrac najbardziej prawdopodobny typ to x" Zawsze wydawalo mi sie ze granie remisow nie jest oplacalne, z takim pogladem spotkalem sie nawet na tym forum   @onda - wydaje mi sie ze zasadne jest granie dalszego progresu przeciwko Udinese, mysle ze kurs odpowiada moim oczekiwaniom. Wydaje mi sie ze Sampdoria ma wiecej niz 35% szans.Nieobecni w Sampdorii Walter Novellino nie będzie mógł w meczu z Udinese skorzystać z dwóch podstawowych piłkarzy. Już wcześniej wiadomo było, że nie zagrają Andrea Gasbarroni oraz Sergio Volpi, dodatkowo "dołączyli" do nich Giulio Falcone i Angelo Palombo. Falcone przejdzie operacją kolana, która wykluczy go aż do Nowego Roku. Na uraz kolana narzeka też Palombo, ale u niego obejdzie się bez opearcji. zrodlo: Sky Sport |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467290 - 20/12/2005 20:25  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   old hand

Meldunek:  07/03/2005
 | 
Udinese - Sampdoria GenoaSporo już powiedziano, teraz ja postaram się już to wszystko podsumować. Po pierwsze straszna passa Udinese to niestety fakt, porażki w ostatnich kolejkach z Chievo, Lecce i Livorno to na pewno nie to, czego spodziewają się działacze, i w jutrzejszym spotkaniu zawodnicy dadzą z siebie wszystko. Co jednak będzie stało na przeszkodzie, to dłuuga lista kontuzjowanych - ciągle brakuje takich graczy jak Zenoni, Natali, Pinzi, Motta, Iaquinta oraz innych. A tych strat po prostu nie da się tak 'na zawołanie' odrobić, tak ważnych zawodników, wręcz kluczowych Udinese nie ma tylu. Do tego fakt, że 3 mecze z rzędu przegrano w dość podłym stylu nie wpłynie dobrze na morale, jestem tego pewny. Z drugiej zaś strony Sampdoria po dwóch remisach z rzędu, odpowiednio z Parmą i Romą szukać będzie jakże cennych trzech punktów. Nikogo w składzie nie brakuje, 'boost of confidence', jeśli tak to mogę nazwać jest spory, czego chcieć więcej? Wygranej, tylko tego   . PointBet zrobił coś absolutnie dla mnie niezrozumiałego, wystawił dnb na Genoę z kursem przekraczającym 2.00, co jest jakże cennym zjawiskiem. Wezmę tenże zakład z średnią stawką, ponieważ sądzę, że po prostu się to opłaci.Sampdoria to eat the ball @ 2.10  5/10Inter Milan - Empoli AC Jako drugi z zakładów na jutro wybrałem jeden z 'pewniaków', który jednak podejmuję z odpowiednim handicapem. Spieszę z wyjaśnieniami - obydwie drużyny bez większych problemów z problemów kadrowych. Empoli dość szczęśliwie zremisowało z Fiorą 1-1 po bardzo dobrej grze właśnie gości. Co się odwlecze, to nie uciecze i w jutrzejszej konfrontacji z Interem łatwo nie będzie. Nikt właściwie tego im nie przepowiada, jednakże ja spodziewam się dość pewnej wygranej Mediolańczyków. Ci, po jakże ważnym, wysokim zwycięstwem nad Regginą 4-0 wracają na własne boisko by pokazać swojej publiczności, na co ich stać i udowodnić, że to nie koniec walki o tytuł z Juventusem. Wygrana dwiema bramkami wysoce prawdopodobna, dlatego wybrałem -1 1/2, a nie -1 3/4, by nie mieć tylko połowy wygranej.Inter to cover -1 1/2 handicap @ 1.725 Obydwa kursy z PointBet Pozdrawiam SenD |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467291 - 20/12/2005 21:50  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 "calkowicie sie zgodze z tym fiora raczej tego moze niewygrac najbardziej prawdopodobny typ to x"

Zawsze wydawalo mi sie ze granie remisow nie jest oplacalne, z takim pogladem spotkalem sie nawet na tym forum

@onda - wydaje mi sie ze zasadne jest granie dalszego progresu przeciwko Udinese, mysle ze kurs odpowiada moim oczekiwaniom. Wydaje mi sie ze Sampdoria ma wiecej niz 35% szans.

Nieobecni w Sampdorii

Walter Novellino nie będzie mógł w meczu z Udinese skorzystać z dwóch podstawowych piłkarzy.
 Już wcześniej wiadomo było, że nie zagrają Andrea Gasbarroni oraz Sergio Volpi, dodatkowo "dołączyli" do nich Giulio Falcone i Angelo Palombo.

Falcone przejdzie operacją kolana, która wykluczy go aż do Nowego Roku. Na uraz kolana narzeka też Palombo, ale u niego obejdzie się bez opearcji.

zrodlo: Sky Sport

Cholera panowie !!!!!!!!!

Leziecie na lep jak pijane muchy !!!!!!!!!!

Nie grajcie tego meczu !!!!!!!!!
 A juz na pewno Sampdorii !!!!!!!!!11
 Naprawdę uważam granie jutro Sampdorii za osobliwy ( żeby nie użyć innych przymiotników ) kaprys ????
  ja zastanawiam się nad wybraniem optymalnej opcji na ......jakąś zdobycz punktową Udinese !

No ale swój rozum ludzie mają i grają .

O reszcie postaram się napisać coś jutro - chociażbędzie nerwowo - bo impreza w firmie .......

pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #467292 - 20/12/2005 22:05  Re: SerieA XVII kolejka 21.XII |  
|   member

Meldunek:  06/11/2005
 | 
Z u wagi na brak Maldiniego w meczu z Livorno gralbym ze Livorno nie przegra.drugi moj typ to granie z podporka na sampdorie.
 w Kadrze Udinese nie wystapi wp... mnostwo graczy

pozdrawiam
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |