Maciek ja Ci odpowiem na jakiej zasadzie jestb przyznawany status gracza zawodowego jacys tralerzy ich to wymyslili po prosu nie chca przegrac i sieboja takich graczy:
kiedys mi caly dzien nie szlo /byla to niedziela i malem akurat czas / i zostalo mi 500 dolarow wiec postanowilem zagrac va bank na koniec dnia na 3 mecze
/po klku godzinnych analizach tak mi wychodzilo/ chyba to bylo PSG na wyjezdzie, La Corunia na wyjezdzie i Genk na wyjezdzie wszystko kursy po 2.6 i wyzsze !!1
Do wygrania mialem wtedy za te trzy mecze grubo ponad 10 tys dolarow !!!!
Jedynie PSG przegralo i kupon mi nie wszedl choc bylo blisko...przegralem 500 $....a ONi dali mi o tej pory taki status !!!
Wiec sie boja po prostu graczy ktorzy nie boja sie ryzykowac bo wtedy moglem wygrac 10 tys $...a poniewaz sadza ze drugi raz tez tak moge zaryaykowac wiec daja taki status... Ciekawe za CO teraz mam tak ryzykowac hehehee
!!!! Najlepiej to grac kursy 1.03 na Federera za 100 $ i ogladac taka nerwiwke jak dzis !!!! hehe
Maciek. Sportingbet moze potzrbujesz kogos do pomocy do pracy bo obecna mnie juz nuzy i bym chetnie zmienil zajecie !!! Pozdrawiam