Opcje tematu
#4978626 - 16/10/2011 18:18 Moskwa, Luksemburg - 17-23.10
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003

Kremlin Cup

Miejsce : Moskwa, Rosja
Ranga turnieju : Premier
Data : 17.10-23.10 2011 r.
Nawierzchnia : twarda halowa
Pula nagród : 1'000'000 $
Uczestniczki : 28 zawodniczek w singlu / 16 par w deblu
Oficjalna strona : www.kremlincup.ru
Drabinki : Singiel || Debel || Kwalifikacje
Plan Dnia : Zobacz
Wyniki na żywo : Oficjalny Livescore

BGL Luxembourg Open

Miejsce : Luksemburg, Luksemburg
Ranga turnieju : International
Data : 17.10-23.10 2011 r.
Nawierzchnia : twarda halowa
Pula nagród : 220'000 $
Uczestniczki : 32 zawodniczki w singlu / 16 par w deblu
Oficjalna strona : www.bglbnpparibas-open.lu
Drabinki : Singiel || Debel || Kwalifikacje
Plan Dnia : Zobacz
Wyniki na żywo : Oficjalny Livescore

Przydatne linki :

www.tenisbet.pl - livescore, rankingi, plany startowe
www.lshunter.tv - live video
www.myp2p.eu - linki do streamów
www.tennis.matchstat.com - statystyki zawodników
www.tennisbetsite.com - wyniki meczów z przebiegiem punktów
www.wtatennis.com - strona WTA
www.itftennis.com/womens - strona ITF

Do góry
Bonus: Unibet
#4980539 - 17/10/2011 16:51 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: Goget]
Krystian Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2008
Typ konkursowy

Alona Bondarenko - Bojana Jovanovski

Alona Bondarenko w maju powrocila na korty po trwajacej blisko pol roku kontuzji. Teraz stara sie pomalu krok za krokiem odbudowywac forme i oczywiscie po tak dlugiej przerwie udaje jej sie to z roznym skutkiem, ale pare meczow po kontuzji juz wygrala. W zeszlym tygodniu brala udzial w challengerze, gdzie wygrala 2 mecze - i choc nazwiska pokonanych rywalek nie powalają - to jednak moze to byc niezle przetarcie przed turniejem w Moskwie i taki zastrzyk optymizmu. Po drugiej stronie siatki stanie mloda Serbka, ktora jest w tragicznej formie. Przegrala 7 ostatnich meczow, w tym m.in. z Ukrainka Luzhanska, ktorej ranking to okolo 130. pozycja, a pozostale 6 meczow przegrywala bedac wrecz miazdzona przez swoje rywalki, nie majac zadnych szans na ugranie chocby jednego seta. Takie są fakty. Bedac w tak zlej dyspozycji Jovanovski na pewno nie jest tutaj faworytką i pewnie bardziej mysli juz o koncu sezonu i wakacjach w przeciwienstwie do zmotywowanej Alony.

Alona Bondarenko
Kurs: 1.76

Do góry
#4983658 - 19/10/2011 14:36 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: Goget]
luki3232 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2011
# 5
1W/3L/0Z -78
19.10.2011 17:30
Azarenka V. - Zahlavova-Strycova B.
Typ: 3 sety
Kurs: 3,87
Tenis, WTA Luxembourg
Victoria na ten turniej zgłosiła się żeby potrenować bo innego rozwiązania dlaczego tu jest nie widzę. Równolegle trwa przecież turniej w Moskwie gdzie powinna bronic pkt za finał z tamtego roku dla pieniędzy tez na pewno tu nie jest poniewaz w Moskwie pula nagród wynosi $721,000 a tutaj $220,000. Za pewne zrobiła taka zagrywkę przed Istambułem gdyż w tym roku tylko raz zagrała na tej nawierzchni. Barbora w tym roku na tej nawierzchni ma bilans 7-6 ale miesiąc temu wygrała właśnie na niej turniej Quebec City (CAN) tak wiec myślę ze z urwaniem seta jak nie powalczeniem o zwycięstwo nie powinno być problemu
Niestety nie ma takiej opcji w tym bukmacherze tak wiec typ konkursowy będzie na 3 sety a ja zagram handi +1,5 seta

Do góry
#4983664 - 19/10/2011 14:53 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: Goget]
allesandros Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/04/2006
Safarova, Lucie - Radwanska, Agnieszka
typ: 0-2

Agnieszka w takim gazie nie byla jeszcze nigdy. 11 wygrany z rzedu, 2 wygrane turnieje i przede wszystkim ogromna szansa na mastera. Wystarczy wygrac ten jeden mecz i pewny wystep w top 8. Krakowianka wrocila z Azji i odpczela tydzien , wiec o forme fizyczna powinnismy byc spokojni. Z drugiej strony siatki dziewczyna, ktora w tym roku zdecydowanie nie wypalila i juz nie wypali. Czeszka zdecydowanie sie pogubila i nie potrafi wrocic do wczesniejszej formy. Polka pomimo niekorzystnego bilansu bezposrednich meczy powinna zalatwic to w 2 spokojnych setach.

Do góry
#4985422 - 20/10/2011 14:29 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: Goget]
krz1910 Offline
veteran

Meldunek: 22/03/2009
Zakopalova, Klara - Cibulkova, Dominika
typ: 2-1 w setach dla Dominika Cibulkova
kurs: 3.90

Klara Zakopalova zaprezentowała się z niezłej strony w pierwszym meczu turnieju Kremilin Cup pokonując Olgę Savchuk 63 61. Dominika Cibulkova natomiast pokonała Polonię Hercog 63 76, potwierdzają tym samym niezłą formę z Linzu. Kto więc w tej rywalizacji okaże się lepszy? Ja mimo wszystko stawiam na Cibulkovą.
Obie w ostatnim czasie grają dobrze jednak to właśnie Słowaczka osiągnęła bardzo dobry wynik w Linzu gdzie awansowała do finału. Cibulkova to zawodniczka regularna, grająca bardzo staranie i nie popełniająca zbyt dużo błędów, można też powiedzieć, że momentami gra jak maszyna, bo z regularnością trafia swój backhand i jest to według mnie zawodniczka, która jeżeli jest w formie (a na to wygląda) powinna w takich turniejach odgrywać znaczące role.
Typuję w tym mecz 2-1 w setach dla Słowaczki, bo jak już wcześniej napisałem Czeszka Zakopalova też gra ostatnio nieźle: półfinał w Seulu, III runda w Tokio i II w Pekinie. Ponadto dodam, że w Linzu gdzie Cibulkova rozegrała naprawdę bardzo dobry turniej w pierwszych trzech meczach Słowaczka traciła seta (z Baltacha, Errani oraz Rodionovą), w pierwszej rundzie w Moskwie też przecież w drugim secie wygrał po tie-breaku. Liczę, że dzisiaj zobaczymy 3-setowy pojedynek ale z końcowym zwycięstwem Dominiki.

Do góry
#4985442 - 20/10/2011 15:00 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: krz1910]
Azazel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/04/2010
Elena Vesnina - Ekaterina Ivanova
typ: over 19,5 gemów @1.85
Ten mecz to spora niewiadoma, Vesnina przegrała 7 z 10 ostatnich spotkań, jej forma to duża zagadka a pokonanie wysoko Kudravtsevej to żaden wyznacznik. Ivanova pokonała po ciężkim boju JJ dodać należy że nigdy wcześniej nie pokonała żadnej zawodniczki z pierwszej 50tki (tu cytuje komentatora ES) i mamy pytanie czy był to pojedynczy wyskok czy bedzie to dla niej przełomowy turniej. tak czy inaczej mnie gra Ivanovej się podobała i ma spore szanse na wygranie z rodaczką. Gra mocną płaską piłkę i bardzo dobrze porusza się po korcie, myślę że zamęczy Viesie i wygra to spotkanie ooo dla odważnych czysty win @4.25 lub po bandzie 0:2 @7.75 kursy za Bwin

Do góry
#4987939 - 21/10/2011 20:52 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: Goget]
Napo Offline
I Love This Game

Meldunek: 13/07/2007
Dushevina, Vera - Safarova, Lucie
Typ:2
Kurs:1.5

Powoli reprezentantki Rosji odpadają z turnieju mysle że kolejna bedzie Vera ktora dla mnie jest w gorszej dyspozycji od dzisiejszej rywalki. Lucie zagrała kapitalny mecz z Aga,jesli dzisiaj choc utrzyma to co pokazala w ostatnim spotkaniu powinna spokojnie wygrac. Lucie widac pod koniec sezonu pozytywnie zaskakuje kibiców swoja forma, przegrane ostatnio z Cibulkova,Petkovic,Niculescu ktore sa w formie mozna latwo usprawiedliwić.

Do góry
#4988701 - 22/10/2011 15:34 Re: Moskwa, Luksemburg - 17-23.10 [Re: Goget]
Broda0987 Offline
veteran

Meldunek: 19/09/2010
Kanepi-Safarova 2 kurs 2,20
Co oni zwariowali z takim kursem, tak male szanse dają Czeszce ???
To ja sie pytam - dlaczego ???
Bilans ogolny-4-1 na jej korzyśc,forma zaprezentowana w meczu z Radwanską w porzadku.Wczorajszego meczu z Ducheviną nie widziałem,ale Vera umie trzymac pilke w korcie i wygrana z nią bez straty seta to też dobry prognostyk.
Na Kanepi 1,60 i tu buki widza faworytkę tego meczu. Oglądałem jej wystep w meczy z Schavione,nic wielkiego nie zaprezentowala, spora ilośc nie wymuszonych blędów i wymęczona wygrana po tiebreku w trzecim secie (gdzie przegrywala 1-5 ) nad będąca bez formy Francescą.
Fakt, że nie widziałem jej wczorajszego meczu ze Svetą, ale widziałem Kuznetsovą z Pironkova .Sveta w koncowce drugiego seta byla calkowicie wykonczona,ledwo powłóczyła nogami. Prawdopodobnie jakby przegrała tego seta , w trzecim dostala by 6-0.Więc jej wczorajszą klęskę z Kanepi tlumaczę zmeczeniem, anie kapitalną formą Estonki.
Podsumowując, uważam, że kurs na Lucie jest bardzo atrakcyjny i jak najbardziej do gry.Niech zagra 70 procent tego co z Agnieszką, a o wynik będę spokojny.

Do góry

Moderator:  rafal08