Hi, pozdravka dla wszystkich. Typy na sobotę i niedzielę w sts-ie 1.Ferencvaros-Zalaegerszeg 1 1.35 2.Brescia - Tatabanya 1 1.25 3.Rennes - St.Mesto 1 1.4 Na razie tyle... A tak poza tym to parę osób wczoraj zmoczyło na Sl.Juomagnat...
Adam zrobil dobra rzecz z tym tematem, moze do czasu uruchomienia TT w takich tematach bedziemy "puszczali" kupony - bez stawek, regulaminu itp. Zawsze bedzie mozna zebrac od wszystkich ciekawe typy i je puscic w realu!
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]A ja jestem wściekły miałem puścić zwycięstwo Torpeda z Dynamem a tu już 0-3 wrrrr[/qb][/QUOTE]
Nie dotyczy to co prawda dzisiejszego meczu Torpeda, ale jeśli chodzi o wczorajszą Rosję to Toto-Mix zwraca kasę - za zakłady zawarte po rozpoczęciu. Ja puściłem kupon o 16.30 i mam nadzieję na zwrot.
Po prostu wartość kursu * prawdopodobieństwo wystapienia zdarzenia jest u mnie duże wyższe niż u Ciebie. To Ty grasz fuksa. IMHO bardziej opłaca sie postawić 20zł na kurs 6,3 niż niemal 1000 na 1,25.
To ja tez cosik dorzucę choć nie przeanalizowałem tych typów do końca lecz pobieżnie. Jutor ten temat wedytuje i dam znać % szanse na wygranie meczu przez którąś z druzyn.
FC Tavrija - PSG 2 Werder - Gent 1 Wolsburg - D.Mińsk 1 Waalwijk - TSV 1860 X
CHCIALEM PROSIĆ ŻEBY PISAĆ PREM!!! a nie prems lub prem$ ten znak dolara to musiałem wstawić bo do poprzedniego logina Prem nie doszło mi hasło dlatego napisałem Prem$