Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#511264 - 19/02/2006 10:11 Re: Buenos Aires, San Jose, Marseille 13-19.02
tokara Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/03/2005
a ja zagram tak tzn. mysle zeby tak zagrac ale pewnie cos z tego zestawu odpuscze:

ancic-clement ja gram na chorwata jego serwis i dobra gra na hrdzie przekonuje do tego clement to tylko to ze gra u siebie ale nie sadze zeby wygral ten turniej to dobra ranga atp nie najlepsza ale zawsze to turniej atp i dla ancici zwyciestwo tu bedzie wazne i sadze ze wygra ale ja raczej stawialbym na 2:1 niz 2:0 ale zwyciestwo ancica na 85%

moya-volandri volandri ostatnio mial jakas kontuzje ale juz widac ze wszystko w porzadeczku jest ja ten mecz to bym raczej odpuscil ale cos mnie caly zcas kusi ze tu bedzie pewne zwyciestwo hiszpana i tez bym tak zagral na carlosa a kurs 1.55 to dobry kurs chco niewiem czy nie zostawie tego spotkania w spokoju

tipsarevic-cakl chaleng z belgradu naopisze o nim tutaj tipsarevic u siebie wszystkie rundy szedl jak burza a cakl ostatnio troszke sei meczyl cgyba dwie 3 setowki i mysleze serb u siebie sprawi dzis troche radosci sobie i zywolowo reagujacym kibicom w belgradzie kurs 1.40 uwazmaze wejdzie na 90%

kohlman/waske-minar/minar 1.30 niby niemiecka para powinna wygrac ale jak to bedzie czesi dostali LL w turnieju i doszli az do finalu moga go wygrac ale ja sadze ze zwycieca beda doswiadczeni i lepiej zgrani niemcy

Do góry
Bonus: Unibet
#511265 - 19/02/2006 12:38 Re: Buenos Aires, San Jose, Marseille 13-19.02
Janoslaw Offline
member

Meldunek: 19/02/2006
Ancic - Clement 2 2,97 B&W 5,5/10

Clement jest zawodnikiem który walczy do końca udowodnił to w meczu z Nadalem łamiąc jego ostatnie podanie. Zwycięstwa Ancica Nad Ljubą oraz Groszkiem moim zdaniem są mniej przekonujące niz wygrane mecze Arnauda (Santoro i Rafa). Groszek zawsze kiedy wydawał mi sie pewnym typem przegrywal postawiłem na tego człowieka pieniadze juz dobrych pare razy i zawsze rozwalał mi kupon teraz wystrzegam sie juz gry na niego (wczoraj zagrałem Chorwata oraz clementa) Ancic nie musiał zbytnio sie wysilac aby wygrac z nim w ostatnim secie dlatego nie ma co tutaj wyolbrzymiacjego zwyciestwa. Gra Clementa bardzo mi imponuje walczy on o każda piłkę wczoraj z nadalem i wczesniej z krajanem Fabricem udowodnił to, Jest fighterem tak samo jak Murray który wczoraj tez zarobił dla mnie troche grosza .Ancic według wielu powinien odpaść juz z Grosjeanem a nawet wczesniej z Ljubą.Sądze iż Francuzowi bardzo zalezy na wygraniu Marsylianki i wraz z pomoca publicznosci uda mu się tego dokonać. Dla mnie jest on tutaj nawet lekkim faworytem a kurs 2,97 zdaje mi sie mocno zawyżony dlatego Wybieram bez mrugnięcia okiem Francuza w tym meczu

Do góry
#511266 - 19/02/2006 12:39 Re: Buenos Aires, San Jose, Marseille 13-19.02
W8inG4DeatH Offline
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro

Meldunek: 08/08/2004
No to jeszcze cos na temat drugiego finalu skrobne
Volandri wyglada na to, ze jest w znakomitej formie i rozkreca sie z meczu na mecz. Gdyby patrzec na to jak zniszczyl wczoraj Calleriego, ktory jest pogromca Acasuso i gral przed wlasna publicznoscia to moznaby powiedziec, ze dzis mieliby z nim problemy najlepsi tenisisci. Moya, ktory malo co nie odpadl z Ferrero i meczy wiekszosc wygranych wydaje sie ze i tak doszedl juz za daleko i dzis nie wydaje sie byc faworytem. Kursy zachecaja do tego by stawiac na Volandriego, tym bardziej po ewentualnej porazce Ancica z Clementem, ktora jest bardzo prawdopodobna ludzie jeszcze bardziej rzuca sie na Pippo, czyli kolejnego doga.
Przewiduje wiec zwyciestwo Carlosa i to 2:0 w setach.

Moya VS Volandri - 1 @1,60 6/10 Expekt
Moya VS Volandri - 2:0 @2,30 2/10 Expekt

Do góry
#511267 - 19/02/2006 17:31 Re: Buenos Aires, San Jose, Marseille 13-19.02
Janoslaw Offline
member

Meldunek: 19/02/2006
Andy Murray - Leyton Hewitt 1 2,59 b&w 4,5/10

Andy Murray walczy w tym finale o pierwszy singlowy tytuł to może być dodatkową motywacją choć szkot i tak zawsze jest zmotywowany. Mimo iż przed turniejem w San Jose grał słabo dzis jest w dobrej formie dodatkowo dochodzi powierzchnia na której mu sie gra bardzo dobrze o czym moze swiadczyc fakt iz zwyciezal w juniorskim Us Open wczoraj wyeliminowal w 2 setach rozsttawionego z jedynka imiennika z usa. Leyton wprawdzie prezentuje zupełnie inny styl gry niz rodick lecz nie jest w swojej najwyższej formie. Andy k jest niesamowitym walczakiem o czym moze swiadczyc fakt iz w Us Open w 2005 roku puscił pawia na korcie, <lol> zawsze lubie to wspominac a potem odrobil przełamanie i pokonał rumuna pavla. Sądze że dziś może sprawic niespodziankę kurs mógłby byc wyższy ale i tak zachęca .

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  rafal08