nie gadaj. strzal bardzo mocny przy samym slupku i do tego zamieszanie bylo w polu karnym. nie jego wina ten gol
Tam to obrońca się zachował jak amator na orliku (Kościelny o ile dobrze widziałem). Zamora się składa do woleja, a ten skacze do góry i robi pirueta, licząc że mu tyłek obije tylko.
niby racja, ale myslalem ze profesjonalizm istnieje, zwlaszcza ze arsenal to mlodziez, powinni byc ambitni, rozumiem dziadkow z milanu ze im zwisa [/quote]
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Goget
Originally Posted By: huge
nie gadaj. strzal bardzo mocny przy samym slupku i do tego zamieszanie bylo w polu karnym. nie jego wina ten gol
Tam to obrońca się zachował jak amator na orliku (Kościelny o ile dobrze widziałem). Zamora się składa do woleja, a ten skacze do góry i robi pirueta, licząc że mu tyłek obije tylko.
oni tak sie wozili na szczesciu od kilku meczow
i dzisiaj sprawiedliwosci stalo sie ..................
ale fakt faktem strzal mu wyszedl idealny. wiekszosc takich strzalow by skonczyla na gornych trybunach
Szczesny to taki sam przemadrzalec jak jego tatuś, bufon i slaby bramkarz w jednym
z dwoma pierwszymi epitetami się każdy pewnie zgodzi...ale bramkarzem jest bardzo dobrym, a będzie tylko lepszy, przyszłość jest jego, choćbyś go nienawidził ponad wszystko