![]() |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| Kto jest online |
| 0 zarejestrowanych użytkowników (), 799 gości oraz 7 wyszukiwarek jest obecnie online. |
|
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
| Statystyki forum |
|
24783 Użytkowników 105 For i subfor 51126 Tematów 5807257 Postów
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
|

FC Brussels to druzyna wlasnego boiska sa w srodku tabeli i to ich powinno zadowolic dizs z Anderlechtem nie widze ich rozowo pewnie skonczy sie takim wynikiem jak w meczu z Brugge wiec 3:0 win Anderlecht ps. podobno Zewlakow ma cos ustrzelic 

.Drużyna w przerwie dokonała kilku wzmocnień i widac, że się to opłaciło.Zaczęli grać dobrą piłkę i zdobywac punkty.Wygrane z Anderlechtem i Waregem, które nię są chłopcami do bicia w lidze belgijskiej na pewno podbudowały zespół i pozwalają patrzeć z optymizmem w przyszłość.Chcąc zapewnić sobie ligowy byt jeszcze przed końcową fazą rozgrywek GBA powinno wygrywac przede wszystkim z bezpośrednimi rywalami do utrzymania.A takim zespołem na pewno jest La Louviere, które nie zachwyca i gra co najwyżej przeciętnie.Ostatnio przegrana na wyjeździe z nie najsilniejszym Cercle Brugge.Martwi mnie tylko słaby bilans wyjazdowy GBA i ich ostatnie h2h z Louviere kiedy to zdołali już z nimi zremisować kilka razy z rzędu a w tym sezonie nie mają jeszcze remisu na wyjeździe.Mam nadzieję, że jutro nie będzie przełamania i odniosą pewne zwycięstwo
Poprzedni temat
Lista tematów