Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#513721 - 26/02/2006 09:25 Re: Rotterdam, Costa do Sauipe, Memphis 20-26.02
Juanka I. Chela Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/02/2006
WSzyscy dzis beda grac to samo: Flavia, Radzio, Tommy. Mam nadzieje, ze nie bedzie sytuacji, ze faworyci zawalaja. To jednak sa finaly. O Stepanka jestem spokojna, wczoraj widzialam mecz z Dayvdenka i prezentowal sie bardzo dobrze, na Rochusa musi starczyc. Jak pomysle, ze Chris moglby wygrac turniej z pula Prize: $765,000 to drgawek dostaje. Flavia to nie tu ale mysle ze to pewne. Najwiecej mysli negatywnych mam przy meczu Haasa. Jednak wydaje mi sie, ze on popraiwl gre w 1/2 i finalach. Mniej bylo ostatnio wpadek zwiazanych z tym, ze turniej sie konczy. Soderling wvczoraj cieniutko, malo gemow wygrywac do 15 i 30 przy swoim podaniu. Tommy na pewno lepszy dzis lepszym graczem, lubi turnieje amerykanskie wiec do dziela. Debli sie dzis nie podejmuje chyba, ze:

Haas+Radzio+Flavia (7/10)

Hanley/Ullyett+Blake/Fish (2/10) dla rozrywki

Do góry
Bonus: Unibet
#513722 - 26/02/2006 10:13 Re: Rotterdam, Costa do Sauipe, Memphis 20-26.02
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
popieram.
Najwyższa pora aby Stepanek wkońcy wygrał turniej na swojej ulubionej hali , zresztą uważa ze Rotterdam to jego naj i do tego ludziska mu kibicują bo gra w pomaranczowej koszylce Jedyny minus to jego psychika , która w najważniejszych momentach zazwyczaj zawodziła ale wierze , że cięzkie wygrane w 1/4 i 1/2 na tyle go podbudowały , że dziś wygra.
Rochus po wynikach nie miał trudnej przeprawy ale prawie nie odpadł z Lisnadrem , Dent mu skreczował po 1 secie , Parmar po 1 secie grał z kontuzja no i wczoraj Nieminen miał siły tylko na 20-30 minut , poźniej oddał mecz Krzysztofowi. Starszy Rochus to napewno nie jest zły gfracz , jest szybki , sprytny ale nie ma zabójczego serwisu i to będzie pole do popisu dla Radka , który potrafi po returnie przechodzić odrazu do ataku . Wogóle Radek może zmieniać swoją taktyke dowolnie bo równie dobrze czuje sie z głębi kortu .
To dopiero 2 finał Rochusa natomiast Stepanek ma już większe doświadczenie no zagra w finale po raz 4 i to pownno mu pomóc zatryumfować

Jeśli chodzi o mecz Haasa z Soderlingiem to myśle , że duże znaczenie będą miały wczorajsze mecze . Haas wygrał na luzie natomiast Soderling potrzebował ponad 2 godziny a przeciez on niedawno wrócił po kontuzji i myśle , że wczorajszy mecz to był jego szczyt na dzien dzisiejszy . Haas jest w tym roku bardzo mocny i napewno będzie chciał wykorzystac okazje do zdobycia następnego tytułu i można mieć pewność , że zagra na 100% a obecnie ma zdecydowanie więcej do zaoferowania niż Soderling.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08