#5141752 - 12/01/2012 16:26
Re: temat z cyklu: GDZIE JEST MOJA KASA?!?!?!??!
[Re: john]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/10/2006
|
Witam. Jako,że nie miałem ostatnio dostępu do neta (musiałem wyjechać w sprawach osobistych), dostałem informacje o tym temacie i postanowiłem się do niego ustosunkować. Otóż sprawa wygląda następująco, powiadomiłem Johna jak ma się sprawa z oponami, i że ich realizacja jest w chwili obecnej niemożliwa. Zwrot gotówki nastąpi w przyszłym tygodniu jak wrócę do Wrocławia. Dane adresowe moje posiada, może je potwierdzić również Lucart,gdyż już ode mnie kiedyś kupował opony. Tak więc co postanowi John, to jest jego sprawa. Szkoda tylko,że w tym temacie najwięcej do powiedzenia mają osoby, których to nie dotyczy. Pozdrawiam. Mam nadzieję,że sprawa się zakończy szybko i bez zbędnych komplikacji.
Do osób,które będą chciały odpowiedzieć na mój post, niestety nie będę miał możliwości zrewanżować się odpowiedzią,gdyż mam obecnie utrudniony dostęp do netu. Tak więc proszę o darowanie sobie zbędnych (nic nie wnoszących komentarzy). Raz jeszcze pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#5141761 - 12/01/2012 16:31
[Re: rcsade]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2011
|
Witam. Jako,że nie miałem ostatnio dostępu do neta (musiałem wyjechać w sprawach osobistych), dostałem informacje o tym temacie i postanowiłem się do niego ustosunkować. Otóż sprawa wygląda następująco, powiadomiłem Johna jak ma się sprawa z oponami, i że ich realizacja jest w chwili obecnej niemożliwa. Zwrot gotówki nastąpi w przyszłym tygodniu jak wrócę do Wrocławia. Dane adresowe moje posiada, może je potwierdzić również Lucart,gdyż już ode mnie kiedyś kupował opony. Tak więc co postanowi John, to jest jego sprawa. Szkoda tylko,że w tym temacie najwięcej do powiedzenia mają osoby, których to nie dotyczy. Pozdrawiam. Mam nadzieję,że sprawa się zakończy szybko i bez zbędnych komplikacji.
Do osób,które będą chciały odpowiedzieć na mój post, niestety nie będę miał możliwości zrewanżować się odpowiedzią,gdyż mam obecnie utrudniony dostęp do netu. Tak więc proszę o darowanie sobie zbędnych (nic nie wnoszących komentarzy). Raz jeszcze pozdrawiam. Jakbyś nie odstawił lipy to by nikt nie pisał 
|
Do góry
|
|
|
|
#5141836 - 12/01/2012 17:31
|
enthusiast
Meldunek: 05/01/2011
|
rcsade: OK, dane już mam, przelew również doszedł bezproblemowo. Tak więc, jutro wysyłam zlecenie wysyłki,wyjdzie ona z hurtu bądź najpóźniej w poniedziałek rano.Tak więc najpóźniej we wtorek do południa kurier dostarczy przesyłkę pod wskazany adres. DO DZISIAJ CISZA Jako,że nie miałem ostatnio dostępu do neta (musiałem wyjechać w sprawach osobistych), dostałem informacje o tym temacie i postanowiłem się do niego ustosunkować.
Mój dziadek też kiedyś musiał wyjechać oficjalnie "w sprawach osobistych". Ruscy kazali w 5 minut się spakować i wyp.. na zachód Polski. Więc i nie dziwię się, że zapomniałeś przed wyjazdem o takiej błahosce z transakcji z Johnem. 5 minut to mało aby to ogarnąć. No i ten brak internetu, kto Ci kazał wyjeżdżać tak nagle do Korei Północnej?
|
Do góry
|
|
|
|
#5143070 - 13/01/2012 04:01
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Do osób,które będą chciały odpowiedzieć na mój post, niestety nie będę miał możliwości zrewanżować się odpowiedzią,gdyż mam obecnie utrudniony dostęp do netu. Tak więc proszę o darowanie sobie zbędnych (nic nie wnoszących komentarzy). Raz jeszcze pozdrawiam. miesiac po otrzymaniu kasy stac cie tylko na to ze oddasz pieniadze w przyszlym tygodniu a gdzie sa pieniadze za las?
|
Do góry
|
|
|
|
#5149624 - 16/01/2012 07:10
[Re: Izajasza53]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/04/2010
|
A co on nabroił, że jakoś się nie udziela już na forum? w jakas pozyczke byl zamieszany zniknal gdy ktos napisal ze jun wisi mu kase
|
Do góry
|
|
|
|
#5150769 - 16/01/2012 21:12
[Re: andegawen]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
A co on nabroił, że jakoś się nie udziela już na forum? w jakas pozyczke byl zamieszany zniknal gdy ktos napisal ze jun wisi mu kase Jeżeli masz jakas sprawe to zapraszam na PW. A jak Ci nie nudzi i musisz czasem cos napisac, chociaz jakas bzdure nie na temat - to idz pograc w pilke lepiej Ci zrobi. Była mała niezręczna sprawa, temat zamknięty sprawa wyjaśniona. Ale doszukując się sensacji będziesz na pewno pokoleniami o tym gadał, bo on kilkunastu dni nic innego nie robisz tylko klepiesz durnoty na prawo i lewo. Moja nieobecność na forum nie ma tutaj z tym nic wspolnego, na biezaco tez sobie czytam co tam nowego w trawie piszczy. Jest też jedna zasada, skoro Ciebie sprawa nie dotyczy to się nie wypowiadaj.
|
Do góry
|
|
|
|
#5150940 - 17/01/2012 00:20
[Re: andegawen]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
A co on nabroił, że jakoś się nie udziela już na forum? w jakas pozyczke byl zamieszany zniknal gdy ktos napisal ze jun wisi mu kase Juz i pozyczka?:D LoL Człowieku Jun jest jednym z najbardziej uczciwy ch ludzi na forum skad takie pierdoly wyszukujesz? babol.pl ? Pudelek?
|
Do góry
|
|
|
|
#5178537 - 29/01/2012 01:04
[Re: john]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/11/2005
|
Podtrzymuje opinie, że rcsade leci w chu,ja i jest złodziejem napisał, że pieniądze odesłał i dalej nic nie ma Po co się dłużej denerwować? Masz wszystkie dane, potwierdzenia wpłaty to idź na policje i niech im wyjaśnia, że odesłał... Z ludźmi tego pokroju nie można się patyczkować i zbytnio pobłażać, bo będą cię wodzić za nos do śmierci...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|