Dobrze mówisz sam grałem na Menendeza za 5 stówek a ten przegrał z Sousą który dostawał lanie ostatnio a Hiszpan wydawało się że w formie i do głównego się dostanie nie ma racjonalnego wytłmaczenia tak samo z Soedą Sugitą japońce grali z czołówką Atp na równym poziomie a dostali lanie od amatorów mafia rządzi wynikami
ja tylko zagrałem jeden typ Menendeza a kolega przedstawił ich więcej wszyscy którzy dobrze grali tydzień wcześniej Soeda Sugita Menendez Goffin poprzegrywali z zawodnikami którzy dostawali lanie i byli ewidentnie pod formą.Sorry ale nie wierzę że naglę stracili formę ok zgodzę się że nie były te mecze ustawione ale jak tu typować jak nie ma żadnego punktu zaczepienia przy obstawianiu tylko wychodzą wyniki jakie chcą.Wniosek jeden czym więcej analizujesz tym więcej udupisz.
Racji nie maja Ci co mowia ze mafii nie ma w tenisie bo jest i to bardziej rozbudowana niz w innych sportach
Racji nie maja takze ci co kazda niespodzianke nazywaja wałkiem.
Moim zdaniem ATP doskonale zdaje sobie sprawe ze bardzo duzo meczy jest ustawianych i nic z tym nie robi bo to jak walka z wiatrakami czasami zeby nie bylo jakiegos Basica z okolic 700 miejsca ukarza
nalbandian wydaje sie dla mnie dobra opcja z nieminenem ktory tej nocy niewykluczony 3setowy pojedynek z benkiem i final debla, zmeczenie moze wyjsc w zaleznosci ile mecz by potrwal