Fresh'n'Funky
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2006
Originally Posted By: bazyl
Originally Posted By: maaajo
Słoik się da włożyć w dupe, więc pewnie i parasol otwarty by dało radę
nie chce wiedziec skad to wiesz.....
raczej nie autopsja ... chociaż na tym forum to chyba wszystkiego się można spodziewać ... jak niektórym się tu Azarenka ze swoją twarzą prostej chłopki podoba ...
Słoik się da włożyć w dupe, więc pewnie i parasol otwarty by dało radę
nie chce wiedziec skad to wiesz.....
raczej nie autopsja ... chociaż na tym forum to chyba wszystkiego się można spodziewać ... jak niektórym się tu Azarenka ze swoją twarzą prostej chłopki podoba ...
no nie bluznij mnie tu. zgadzam sie ze techniki nie ma, ale co jak co ale Azarenka jest sliczna....
oglądam sobie paranormal acitity 2 teraz, film w ogóle nie straszny o jakichś duchach i demonach kurwa o 1 w nocy aż tu nagle w pokoju mi się światło świeci, a pstryczek dalej na swoim miejscu, czyli tak jakby zgaszone, bez ściemy
oglądam sobie paranormal acitity 2 teraz, film w ogóle nie straszny o jakichś duchach i demonach kurwa o 1 w nocy aż tu nagle w pokoju mi się światło świeci, a pstryczek dalej na swoim miejscu, czyli tak jakby zgaszone, bez ściemy