Milenium

Benes/Garbin-
Navra/Uhlir (2) 2.32

Krótko na temat meczu. Benesova z Garbin jakos mi do debla nie pasują, panie pokazały sie w singlu i to ze skutkiem średnim powiem szczerze.Czeszki natomiast lubią grac na cegle i tutaj upatruje szans w tym pojedynku, kurs ładny
Pous Tio-Ani M. (1) 1.60

Nie rozumiem tego kursu na Hiszpanke.Wczoraj Estonka cudem wygrała przegrany mecz 1-6 7-6 2-4 i krecz Smasznowej.Tio budzi sie z zimowego snu i zaczyna rozkręcać sie z meczu na mecz, co pokazała wczorajsza chłosta na Koukalovej 7-5 6-0
Groenef. A.L.-
Shaugh.M. (2) 2.20

Tutaj mamy do czynienia z "Formą trafioną w 10" tzn Amerykanka jak dotąd nie osiągał na cegle wekszych sukcesów a tutaj prosze ... nokautuje swoje rywalki po 6-1 6-0, wierze że to jest oznaka dobrej dyspozycji i ogranie Leny która notabene za cegłą nie przepada, nie bedzie dzis problemem, kurs z kosmosu
Dul/Penne.-
Doming/Sanch. (2) 2.85

Czemu nie ..te wszytskie deble Hiszpańskie bardzo dobrze sobie radzą z teoretycznie mocniejszymi rywalkami.. no tak tylko że te rywalki są wyżej w rankingu ale singlowym a debel to inna bajka i tutaj rankingi mało co znaczą.Dulko ostatnio słabo pogrywa
Likho/Zvon.-
Peesch/Schiav. (2) 2.02

Dla mnie to Hit dnia po takim kursie, jeżeli mnie intuicja nie myli to będą tutaj 2 szybkie sety na korzysć Czeszki i Włoszki, Licha ze Zvoną skompromitowały sie w singlu a w debla z meczu na mecz graja coraz gorzej, dzisiaj AUT
LI T/Sun T.-Daniil/Medi. (1) 1.55

Chinki deblistki typowe, równe a to atut w świecie WTA ,jeżeli zagraja na swoim poziomie to nie moga mieć problemu z przejsciem do kolejnej rundy
Hantuch/Sugiy.-Janko/Sfar (1) 1.35

Tutaj może byc K.O choć nie mówie ze Jankovic nie powalczy.Sugi gra jeszcze w singlu ale Daniela odpadła w fatalnym stylu z singla i musi to jakos zamazać, a kiedy jak nie dzisiaj i to z kelnerkami deblowymi
Yan/Zheng-Dush/Vento (1) 1.30
Kolejny pojedynek z cyklu "łatwo,szybko i przyjemnie"...żart na bok kolejan świetna para deblowa przeciwko zlepkowi turniejowemu, Vento dla mnie nie jest wogóle tenisistką, Duszewina coś tam prezentuje ale to za mało zdecydowanie na Chinki
Hingis M.-Kuznetsova S. (1) 1.50

Forma Szwajcarki mówi sama za siebie, oczywiście Kuza również ostanio sie rozkręciła ale Martina ma moim zdaniem wieksze umiejętności i od kiedy wróciła po kontuzji gra naprawde świetny i skuteczny tenis