TOTOMIXKIRILENKO-CZAKWETADZE (1) 1.40
A więc do rzeczy Maria jak dla mnie to zawodniczka z górnej półki tenisowej, lepiej gra w turniejach o stawke, niezłe występy na hardzie w zeszłym jak i tym roku, Chakvetadze nie dosyć że grała z mizernym skutkiem na betonie , to ostatnimi czasy pasmo porażek, wczorajsze zwycięstwo nad Kutuzovą nie zrobiło na mnie wrażenia, Masza lepsza o klase, dla mnie oczywista (1)
GROENEFELD-SMASZNOWA (1) 1.45
Jeżeli Lenie bedzie wchodził serwis i funkcjonował backhand to myśle że da rade rozstrzygnąc losy spotkanai na swoja korzyść, nie ufam wogóle samsznowej dla mnie juz powinna odpaść ze Sucha (deszcze zrobiły swoje), Niemka na hardzie czuje sie chyba najpewniej gra siłowy tenis, w porównaniu do technicznego ziemnego tenisa pani z Izraela
BARTOLI-
ANI (2) 2.55
Tutaj czuje a nawet musze powiedziec, że dziwi mnie ten kurs na Maret. Widac że leży jej ta nawierchnia i dobrze czuje sie w Stanach. Pokonanie Dechy na hardszie to nie jest byle co, a Bartoli cos ostatnio jakby zgaszona bez wiary w swoją gre kursik ładny czemu nie spróbować
DAVENPORT-HINGIS (1) 1.60
Ten mecz dopiero jutro w nocy ale ja juz sobie go dam

Amerykanka u siebie w domu jak wiadomo to jakis +, jednakże obojętnie gdzie by grała to 1.6 jest dla mnie jest przesadą, nie widziałem dawno na Lindsay takiego wskaźnika

, Martina jest w formie ok, ale jednak kondycyjnie nie jest jeszcze przygotowana na mecze z takimi rywalkami, nie daje większych szans Szwajcarce
GULLICKSON/TU-BENESOVA/STRYCOVA (1) 1.60
A Propos tego debla wszędzie w sieci 2.15, 2.20

tutaj 1.6 widać toto ma dobrego analityka

Benesova odpadła z singla, Strycova cieniuje ostro ostatnio, Amerykanki to Bóg wie jakie deblistki nie są ale nie wierze żeby niepokonały Pary Czeskiej, która notabene na hardzie chyba nie grała ze sobą jeszcze
+ Li/Sun , Yan/Zheng , Black/Stuubs -- wiadomo co to za debelki i chyba nie trzeba o nich pisać