no ten kurs na Tsurenko ciekawy

wkleje moje wcześniejsze przemyślenia co by nie zaginęły

Cornet -
Suarez Navarro 1.44
BwinHiszpanka Suarez Navarro to specjalistka od gry na ziemi, jest to bardzo niewygodna rywalka, przebija wszystko na drugą stronę, ostatnio bardzo dobrze rozpoczęła sezon na cegle - od finału w Barcelonie. Cornet ostatnio niezły rezultat w Kopenhadze, ale rywalki pokonała słabe. Grały ze sobą 2-krotnie i 2 razy lepsza była Suarez Navarro. Dziś to ona jest zdecydowaną faworytką, zbyt wysoki ten kurs choć i tak spadł, bo wyjściowym był 1.50
Meusburger - Szavay 1.60
Bwindrugi typ z kwalifikacji w Stuttgarcie na dziś. Typ oczywiście przeciwko Szavay, która nie grała od maja, w rankingu WTA spadła do piątej setki. Meusburger może i się wynikami nie wyróżnia w ostatnim czasie, ale dziś powinna być górą, ciężko widzę by w pierwszym meczu turniejowym po takiej przerwie Szavay była w stanie powalczyć, takie powroty najczęściej kończą się szybkimi porażkami.
jeszcze jeden typ na dzisiejsze kwalifikacje, tym razem mężczyzn w Barcelonie.
Korolev -
Vagnozzi 1.67 paddypower
Nigdy Korolev nie pasował mi ze swoim stylem na ziemię, po licznych problemach z kontuzjami nie może wrócić do dobrej dyspozycji, obecnie spadł do czwartej setki rankingu ATP. Ostatnie dwa występy na ziemi tragiczne, porażki: 1:6 1:6 z Bautistą-Agutem w kwalach Casablanki i 4:6 6:7 z słabym Martim w kwalifikacjach challengera w Rzymie. Vagnozzi natomiast to specjalista od tej nawierzchni, gra na niej praktycznie na okrągło, kiedy tylko może, starcza to na drugą setkę rankingu, dziś według mnie zdecydowany faworyt.