Opcje tematu
#554870 - 10/04/2006 09:59 NBA 10.04.2006
Robak1984 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/01/2006
NBA 10.04.2006

01:00 Orlando Magic - Atlana Hawks
01:00 Philadelphia 76ers - Washington Wizards
01:00 Indiana Pacers - New York Knicks
02:00 New Orleans Hornets - Cleveland Cavaliers
03:00 Utah Jazz - Houston Rockets
04:00 Portland Trailblazers - Denver Nuggets
04:30 Los Angeles Clippers - Dallas Mavericks

- gospodarze na 1 miejscu
- pomocne linki w przyklejonym temacie

Do góry
Bonus: Unibet
#554871 - 10/04/2006 12:46 Re: NBA 10.04.2006
Buczy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/12/2004
Philadelhia - Washinghton 1 @ 1.81 profesjonal
Jest to bardzo ważny mecz dla Philadelhi. bo walczą oni o PO z Chicago które im siedzi za plecami z takim samym bilansem. Mecz dla gości nie ma juz takiego wielkiego znaczenia jak dla gospodarzy. Zostało zaledwie pare meczy do zakończenia fazy i rozpoczęcia PO, jeśli dzisiaj gospodarze ulegną ich sytuacja sie pogorszy i spadną na 9 miejsce nie premiowane miejscem w PO.

Potencjały zespołów są podobne nawet z przewagą gospodarzy, tylko że Ci nie potrafią ich wykorzystać. Obie ekipy mają wielkie gwiazdy w swoich ekipach. Iverson - Arsenas to bedzie zacięty pojedynek i myśle że mądrość starszego I3 bedzie górować.

La Clippers - Dallas 2 @ 1.95 profesjonal

Obie ekipy już pewne PO. Wiec teraz tylko liczy sie miejsce przed PO. Obecnie Dallas jest na 4 miejscu i ma tylko jeden mecz straty do San Antonio, jeśli by to odrobili awansowali by odrazu na 1 miejsce. Ostatnio pokazali że są w bardzo wysokiej formie pokonując mistrzów na ich parkiecie. W świetnej formie jest Dirk Nowitzki który ma olbrzymi wkład w każde zwycięstwo, bardzo dobrze do wspierają Terry, Daniels czy Howard który gra równie dobrze jak Niemiec.

Jeśli chcą być na pierwszym miejscu to dzisiejszy mecz muszą wygrać, mają na pierwsze dużą szasne bo San Antonio jest w słabej formie co pokazało w dzisiejszym meczu.

Do góry
#554872 - 10/04/2006 14:51 Re: NBA 10.04.2006
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Orlando Magic - Atlanat Hawks

Na początek o sytuacji w Eastern Conference.

Orlando w tej chwili na 10 miejscu za Philadelphią Chicago i Indianą.W ostatnich 3 kolejkach Magic spotkają sie z wyżej wymienionymi rywalami więc napewno będzie ciekawie.Nie myliłem się pisząc kilka dni temu, że Magic nadal walczą o play off a biorąc pod uwagę rozkład gier jaki pozostał do końca sezonu zasadniczego ich sytuacja wcale nie jest beznadziejna.

Philadelphia pomimo wygranej z Chicago jest chyba w najsłabszej formie z tych czterech ekip.Oto zespoły z którymi przyjdzie im sie zmierzyć
(dom)Wash,(wyjazd)NJ,(w)Miami,(w)Orlando,(d)NJ,(w)Char

Jak widać cieżko będzie Philadelphi wskoczyć na 8 miejsce premiowane grą w PO.

Jeśli chodzi o Chicago to ich kalendarz też nie napawa optymizmem kibiców Bulls.Przed nimi potyczki z mocnymi drużynami:
(d)NJ,(w)Atl,(d)Wash,(w)Miami,(w)Orlando,(d)Tor

Orlando natomiast oprócz meczy z Philadelphią Chicago i Indianą mają za przeciwników Atl Tor i SA

Jeśli Phila i Chicago doznają 2 porażek przed meczem z Orlando to bedące w wyśmienitej ostatnio formie Magic bedą według mnie głównym faworytem do gry w PO.

Co do dzisiejszego meczu:

Pomimo iz trener Atlanty napewno wierzy w potencjał swojego zespołu i ma świadomość ze są groznym i wymagającym rywalem dla wielu ekip uważam że do dziejszego meczu przystąpi z dużym respektem dla rywala.Grają przecież z zespołem który w ostatnich meczach pokonał i to w bardzo dobrym stylu Dallas Detroit i Miami.Jeśli Magic wyłaczą głowną broń Atlanty jaką są "trójki" A.Haringtona i Joe Johnsona powinni spokojnie wygrać ten mecz.Howard Turkoglu i Stevenson są ostatnio w wysokiej formie więc nie powinni mieć wielkich kłopotów z nienajsilniejszą defensywą Atlanty.

Do walki o PO nie uwzględniłem Bostonu bo moim mniemaniu kalendarz i forma Celtów nie dają im większych szans na gre w nich.
Ostatnie spotkanie tych zespołow miało miejsce 26 marca w Orlando - gospodarze wygrali 108-101

Orlando przekonało mnie ostatnimi meczami że warto na nich stawiać i do końca sezonu konsekwentnie gram na ich zwyciestwa.

Orlando Magic @ 1.3 profesjonal

Utah - Houston

Tu juz króciutko i na temat.
Utah walczy jeszcze o play off natomiast Houston już bez żadnych szans dlatego zagram lekko na Jazzmanów. Houston niby wlaczy w każdym meczu ale w decydujących momentach brakuje chyba motywacji.Jeśli Utah odskoczy z punktami na bezpieczną odległość to do końca będzie kontrolować sytuacje na parkiecie i powinno wygrać.

Ostani mecz zakończył sie zwycięstwem Rakiet - w Toyota Center gospodarze wygrali 102-88

Indiana Pacers - NY Knics +11

Granie na underdogów ostatnio wychodzi mi na dobre.Do śmiesznej troszke sytuacji doszło wczoraj kiedy to wyczytałem ze w ekipie z Miami nie zagra Haslem.W tym układzie postanowiłem zagrać na Orlando i co sie okazało...?Haslem zagrał a Orlando i tak wygrało

Knics 3 wygrane z rzędu , Pacers 3 porażki !
I kto tu walczy o play off ?

Nie wiem co takiego wpłynęło na forme zawodników z NY ale biorąc pod uwagę ostatnie mecze Indiany ( porażka własnie z Knics i kompromitacja z Det ) jestem w stanie zaryzykowac i postawić na NY a już napewno wezme wysoki handicap (+11) na nowojorczyków.Pacers pod duzą presją przd tym meczem a wiadomo że to nie zawsze przekłada sie na dobrą gre.NY juz w zasadzie sezon ma za sobą i na luziku może przystąpić do tych zawodów.Być moze uda sie powtórzyc wyczyn z MSG gdzie Knics wygrali dzięki rzutowi w ostatniej sekundzie meczu 98-96

NY Knics +11

powodzenia

Do góry
#554873 - 10/04/2006 15:00 Re: NBA 10.04.2006
kuerten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/04/2004
Indiana-New York +9,5 2/ 1.92 EXPEKT und 192,5 under

Indiana musi te spotkanie wygrać.. tak samo jak musiała wygrać przedostania potyczkę w Madison Garden i wtopiła. Pacers są wyraźnie bez formy i nie kryje obaw przed wypadnieciem z 8 na wshodzie. Wczoraj Tłoki, rozniosły Indiane, to nowosc. Zawsze Indiana toczyła wyrównane boje z Detroit.. no ale mamy inny mecz under z tego względu, że Indiana malutko rzuca i jak wymęczy dzis zwyciestwo to w okolicach max 90 pkt. Patrzac na Knicksow i ich odrodzenie, jezeli po 3 zwyciestwach mozna tak to ujac to niech bedzie Jamal Crawford jest w niezwyklym gazie rzuca zbiera podaje.. z takim motorkiem Indiana na pewno zbytnio nie odskoczy, no i na pewno za wiele nie rzucą znająć ich indolencje rzutową w ostatnich meczach.

Do góry
#554874 - 10/04/2006 19:21 Re: NBA 10.04.2006
KUERTEN. Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/11/2004
new jork +11.5 kurs 1.7 (betgun.pl)
i pewniak nocy HOUSTON +11.5 kurs 1.7 (betgun.pl)

wczesniej juz pisali i o jednym i o drugim wiec nic dodac nic ujac tylko hadi jakby wyzszy

Do góry
#554875 - 10/04/2006 21:29 Re: NBA 10.04.2006
___On Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/01/2005
Na mnie nie robi wrazenia wczorajszy wyczyn Orlando....
I tak nie zagraja W PO zatem.....
Orlando -Atlanta +7.5
Typ 2

Do góry

Moderator:  rafal08