Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Napinacie sie na prawo i lewo, Lupus udaje bezstronnego a prawda jest taka że na trybunach poznaniacy pojechali warszawiakom, a na murawie...no właśnie na murawie, wynik mówi sam za siebie
Napinacie sie na prawo i lewo, Lupus udaje bezstronnego a prawda jest taka że na trybunach poznaniacy pojechali warszawiakom, a na murawie...no właśnie na murawie, wynik mówi sam za siebie
lupus
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
Originally Posted By: Biszop
Wczoraj chciałem już coś napisać, ale chyba wywołałbym niezła burzę, a szkoda mi nerwów, wiec sobie darowałem.
Nadal nie potrafie zrozumieć jak DOROŚLI ludzie nie potrafią rozróżnić tego co sie dzieje na boisku od tego co na trybunach co widać nawet w postach powyżej.
no wlaśnie... chu. wie czy mnie to boli. Pojechane ladnie ale czy to ma jakieś nawiązanie do czegos czy tak po prostu wymyslone ? wypadłem z tematu wiec prosze mnie oswiecic ;-)
no wlaśnie... chu. wie czy mnie to boli. Pojechane ladnie ale czy to ma jakieś nawiązanie do czegos czy tak po prostu wymyslone ? wypadłem z tematu wiec prosze mnie oswiecic ;-)
a prawda jest taka że na trybunach poznaniacy pojechali warszawiakom,
Czy ja wiem... Doping przeciętny, dużo poniżej oczekiwań- kibice z Warszawy słyszalni wielokrotnie. Konfetti bez podświetlenia mija się z celem. A ta 'główna oprawa' to imo autodiss, no ale co kto lubi
a prawda jest taka że na trybunach poznaniacy pojechali warszawiakom,
Czy ja wiem... Doping przeciętny, dużo poniżej oczekiwań- kibice z Warszawy słyszalni wielokrotnie. Konfetti bez podświetlenia mija się z celem. A ta 'główna oprawa' to imo autodiss, no ale co kto lubi
jesli oceniasz doping na stadionie z kanapy przed telewizorem no to SZACUNECZEK Mówisz że kibice Legii słyszalni ? Hmm to odpal sobie pierwszy lepsze filmik z meczu Legia-Lech 0-1 można powiedzieć że doping Lechitów bardziej słyszalny. Ja bylem na meczu i oceniam doping oraz oprawe na 7/10 Jak przyjdzie na waszą Ległe ponad 40.000 tyś to wtedy pogadamy o dopingu :0
jeśli sądzisz że każdy kto obala Twój argument jest pojebany to gratuluje inteligencji opanuj się bo jeszcze troche i zostaniesz totalnie skomromitowany
jesli oceniasz doping na stadionie z kanapy przed telewizorem no to SZACUNECZEK Mówisz że kibice Legii słyszalni ? Hmm to odpal sobie pierwszy lepsze filmik z meczu Legia-Lech 0-1 można powiedzieć że doping Lechitów bardziej słyszalny. Ja bylem na meczu i oceniam doping oraz oprawe na 7/10 Jak przyjdzie na waszą Ległe ponad 40.000 tyś to wtedy pogadamy o dopingu :0
Po pierwsze od kiedy Legia ma stadion na 40 tyś ? a po drugie 40 tyś w Poznaniu na meczu ligowym to norma czy frekwencja spowodowana przyjazdem LEGII właśnie? jak ulał pasuje tu powiedzenie: jesteście tu chamy bo my tu gramy
simons, czemu sie tak napinasz ? ciagle nie mozesz przezyc "poznańskich slowikow" ? Lech teraz jebnął zdrowo czekamy na rewanz i o to chodzi o to chodzi ;-)