Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Jak wygląda sprawa tych konto multi-walutowych, po prostu pozwalają założyć kilka kont czy jest to już teraz jedno konto (jeden login/hasło) i wszystkie waluty się na raz wyświetlają?
Jeśli nadal są to osobne konto to czy limity na nich są powiązane czy każde ma oddzielne?
Odzielne konta ( inny email / hasło) dla każdej waluty. ILośc kont/walut zależna od statusu vip ( dla silver 2 waluty ). Limity dla vip generalnie są zniesione, jeśli chodzi o mastercarda to dla każdego subkonta masz odzdzielną karte z oddzielnym limitem.
Al_Bundy
old hand
Meldunek: 04/07/2006
Jaki macie limit transakcji na 90 dni. Mam konto VIP (Bronze) i limit 194932 / 90dni niestety już wykorzystany i poprostu jestem ciekaw czy ktoś ma większy. Z tego co widze nie ma już możliwości zwiekszenia tego w moim przypadku. Pozostaje mi czekac na odnowienie
dostałem dziś nową kartę skrill bo poprzednia straciła waznośc muszę ją od nowa aktywować ? gdy wchodzę w zakładkę moja karta wszystko wygląda tak jak by karta była aktywa automatycznie
dostałem dziś nową kartę skrill bo poprzednia straciła waznośc muszę ją od nowa aktywować ? gdy wchodzę w zakładkę moja karta wszystko wygląda tak jak by karta była aktywa automatycznie
Przecież wszystko jest napisane na tym świstku co dostałeś...
JuN
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
"Dobre wieści dla wszystkich Skrill VIP-ów. Na karcie przedpłaconej Moneybookers MasterCard Twój dzienny limit wypłat gotówkowych z ponad 1,9 miliona bankomatów na całym świecie wzrósł do 2500 €. Tym samym zwiększyła się również swoboda korzystania ze środków zgromadzonych na Twoim koncie Skrill VIP, wszędzie tam, gdzie akceptowane są karty MasterCard. "
dostalem przed chwila taki mailing od skrill, sprawdzilem na koncie, a tam wciaz 2070 zl max wypalta z bankomatu.