#5713053 - 14/01/2013 14:02

Re: Hazard jest dla ludzi mądrych, czyli kolejny temat zadłużonego hazardzisty.
[Re: reltomx]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  21/12/2009

| 
 Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był    Zapewne są takie osoby,  tylko nie sądzę, aby czuły potrzebę, z różnych względów, aby dzielić się swoimi osiągnięciami na publicznym forum.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5713133 - 14/01/2013 15:12

[Re: akagi]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  20/11/2006

| 
 Pytanie pewnie na które nie będzie odpowiedzi bo raczej nie spodziewam się aby ktoś taki tu był    Zapewne są takie osoby,  tylko nie sądzę, aby czuły potrzebę, z różnych względów, aby dzielić się swoimi osiągnięciami na publicznym forum.   tak jak często 'kłócę' się z  akagi'm tak teraz zgadzam się w 100%     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5713257 - 14/01/2013 16:19

[Re: Wino]
 | 

Knockin' On Heaven's Door

Meldunek:  21/03/2007

| 
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie     jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi        Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych.  Z pewnością lepiej  tym wyjdziesz.  wyjść to można drzwiami głąbie      jak już to : na tym wyjdziesz Panie Miodek        

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5713353 - 14/01/2013 17:07

[Re: AGASSI]
 | 

enthusiast

Meldunek:  13/09/2005

| 
ignorynka.........pisałem to do tego rzygającego łosia a nie do Ciebie     jakoś rzyganie nie skojarzyło się Mi z grzecznym zwróceniem uwagi        Za słownik się lepiej weź zamiast za wyzywanie innych.  Z pewnością lepiej  tym wyjdziesz.  wyjść to można drzwiami głąbie      jak już to : na tym wyjdziesz Panie Miodek         Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz.  Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest...  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5713861 - 15/01/2013 00:28

[Re: Wino]
 | 

| 
 Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz.  Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest... 
 nie, nie dobrze  na Siebie rzygaj łosiu      

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5713949 - 15/01/2013 02:01

[Re: AGASSI]
 | 

enthusiast

Meldunek:  13/09/2005

| 
 Dobrze już dobrze... W każdym bądź razie przyjmij do swojej wiadomości, że słowo "bynajmniej" nie jest synonimem słowa "przynajmniej". Zapamiętaj to, a dzięki temu więcej z siebie głupka robić nie będziesz.  Skończ też z tymi wyzwiskami bo się zachowujesz jak gówniarz, a już chyba żaden małolat z Ciebie nie jest... 
 nie, nie dobrze  na Siebie rzygaj łosiu            AGASSI    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5714009 - 15/01/2013 02:52

[Re: Piostar]
 | 

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5715270 - 15/01/2013 18:53

[Re: jasper]
 | 

addict

Meldunek:  12/01/2013

| 
Wiem że nie w ten temat ale niestety ze względu na krótki staż nie mogę się jeszcze wszędzie udzielić , aczkolwiek chciałbym nawiązać do tematu "Hazard w Internecie" oraz reklamowania firm przez celebrytów ( jak zwał tak zwał ) o ile Boniek raczej może spać spokojnie to co można by rzecz o Romku Kołtoniu który reklamuje firmę  ComeOn.com , on chyba przebywa w Polsce więcej jak 183 dni w roku oraz aczkolwiek nie jestem tego pewien ale chyba nie posiada podwójnego obywatelstwa    Co o tym sądzicie , szykują się zawiasy dla Romana ? Popuszczając wodze fantazji.. czy nie zniknie z Cafe Futbol tak jak Kowalczyk    ?   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#5715323 - 15/01/2013 20:39

[Re: reltomx]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  26/06/2011

| 
Wiem że nie w ten temat ale niestety ze względu na krótki staż nie mogę się jeszcze wszędzie udzielić , aczkolwiek chciałbym nawiązać do tematu "Hazard w Internecie" oraz reklamowania firm przez celebrytów ( jak zwał tak zwał ) o ile Boniek raczej może spać spokojnie to co można by rzecz o Romku Kołtoniu który reklamuje firmę  ComeOn.com , on chyba przebywa w Polsce więcej jak 183 dni w roku oraz aczkolwiek nie jestem tego pewien ale chyba nie posiada podwójnego obywatelstwa    Co o tym sądzicie , szykują się zawiasy dla Romana ? Popuszczając wodze fantazji.. czy nie zniknie z Cafe Futbol tak jak Kowalczyk    ?   z tego co pamietam to Borek tez jest twarza jednego z bukmacherów, wiec pewnie razem z Koltoniem dobrze przemysleli sprawe, a skoro minelo juz tyle czasu i nikt ich nie ruszyl to wyglada na to ze ta ustawa to jedna wielka sciema    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|