Quote: nie chce sie czepiac i nie wiem czy sie kurs zmienil ale ja widze w tym drugim pojedynku
Huss/Suk v Grosjean/Srichaphan kurs jest 1.65 na GB a nie 1,8
Kolego Jakubosiu, kurs był 1,8 specjalnie patrze bo to półfinał. Kurs widocznie spadł. Nie mam zamiaru sie kłócić , ale jeśli nie wierzysz mi i Octagonowi to twój problem. Zreszta zobacz soibie jak ludzie dawali typy w rankingu tenisowym czy play off singiel i jaki maja kurs czy nie 1,8??????/ pozdro
Nie ma problemu Jakubosiu, ale teraz z kolei ja mam pytanie do was, mały quasi czat sie robi ,ale macie typ Monfils- Haas z handi 4:0 , jeden maly problem widze a na kogo typowaliscie bo nie widze ani 1 ani 2???????
hehehhe przeciez jest napisane 4:0 czyli na osobe ktora jest podana na pierwszym miejscu ejzeli chodzilo by mi o osoba na drugim miejscu napisałbym 0:4 proste pozdrawiam
Quote: hehehhe przeciez jest napisane 4:0 czyli na osobe ktora jest podana na pierwszym miejscu ejzeli chodzilo by mi o osoba na drugim miejscu napisałbym 0:4 proste pozdrawiam
a nawet nie bylo innej opcji jak 1 takze nie wiem czemu sie czepiasz :P
#571463 - 09/05/200603:59Re: [DEBEL] Play off Tenis "WIOSNA 2006" - PÓŁFINAŁ - PRO BJORN BORG TOUR
[T]-error
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
Jakubosiu: z handi nie masz racji. Zawsze są dwie możliwości typowania, zarówna 1 jak i 2 przy hc. A zapis hc który podałeś wcale nie jest czytelny. Dobrze, że po reakcji GEREMIego podałeś w końcu na kogo jest typ, w innym przypadku typ byłby liczony jako nietrafiony.