Dla nowych faktycznie jest tylko freebet ale expekt od czasu do czasu rozsyła specjalne bonusy na meila osobom którzy mają konto dłużej a nie grali w ostatnim czasie.
Mi już różne bonusy przychodziły a teraz 50% do 100zł dostałem.
Panowie, support to akurat nie decyduje o niczym...
Ja dostalem oferte 50% bonus do 40 PLN... i wyraznie informacja o wyplacie wskazuje na 9 maja, zatem nie wiem skad wzielo Ci sie te 48h hunters. Co prawda nie skorzystalem z propozycji ale info jest wyrazne..
To co sie dzieje z ich stronka od kilku dni to jakis zart. Za malo pieniedzy pewno maja i nie stac ich na porzadnych informatykow. -_- Dla niezorientowanych stronka wyswietla sie raz na 10prob! Dlatego wyplacilem od nich cala kase w pi...u :/
Popieram, ich strona w ostatnich dniach dziala dramatycznie. Jak na taka firme co im szkodzi otworzyc mobilna strone? ALe to trzeba miec kogos ktos sie na tym zna, a u nich nie ma ludzi znajacych sie na najprostszej stronie...
Były problemy techniczne, ale tylko w jednym dniu. Teraz strona powinna działać każdemu bez problemów. Jeśli ktoś ma problemy to proszę wykonać prostą czynność, jaką jest wyczyszczenie ciasteczek bądź spróbować na innej przeglądarce. W przypadku dalszych problemów proszę napisać na priv swoje ID i login. Przekaże zbiorowo wasze dane do odpowiedniego działu, który to sprawdzi.
Nie 1 dzien, a 1 miesiac sa problemy. Czyszczenie ciasteczek czy uzycie innej przegladarki to nie rozwiazanie - nigdy to nic nie daje. Ale jedno trzeba przyznac, poki co dziala normalnie. Ciekawe na jak dlugo.