#4927431 - 19/09/2011 02:34
Re: BetCRIS
[Re: mez]
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Meldunek: 11/02/2008
|
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Z o R r o szkoda Twojego czasu na nich . Poświęć swój czas mi 
|
Do góry
|
|
|
|
#4927556 - 19/09/2011 02:56
[Re: Sylwiaa]
|
veteran
Meldunek: 05/01/2009
|
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Z o R r o szkoda Twojego czasu na nich . Poświęć swój czas mi usilujesz byc zabawna czy glupia ? dajcie jej bana za takie debilne posty
|
Do góry
|
|
|
|
#4927665 - 19/09/2011 04:36
[Re: agr1]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Glupszego pytania jako admin to nie mogles zadac. Dla kursow, ktore czasami sa najwyzsze. A, ze pewni i wyplacalni to sie gra. Bardziej tępej odpowiedzi już nie można było napisać. Idź... wróć... i zobacz pierwotny post, na który odpowiedziałem, zakończony tekstem "zna ktos gorszego buka ?" , a poprzedzony narzekaniem na prowizje, przewalutowania i brak odpowiedzi od supportu. Stąd moje pytanie, skoro jest aż tak źle to po co się męczyć? Dla jakiejś minimalnej różnicy kursowej, o ile w ogóle taka jest?
|
Do góry
|
|
|
|
#4927799 - 19/09/2011 14:58
[Re: Sylwiaa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o wypłatę. Natomiast przy wpłacie Moneybookers jest u Crisa do wyboru 5 walut (w tym PLN). Jesteś pewny, że wybrałeś z tej listy PLN? Bo być może zostawiłeś domyślnie USD i wtedy rzeczywiście przewalutowało 2 razy.
|
Do góry
|
|
|
|
#4927998 - 19/09/2011 18:05
[Re: z o ® r o]
|
veteran
|
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o wypłatę. Natomiast przy wpłacie Moneybookers jest u Crisa do wyboru 5 walut (w tym PLN). Jesteś pewny, że wybrałeś z tej listy PLN? Bo być może zostawiłeś domyślnie USD i wtedy rzeczywiście przewalutowało 2 razy. chcialem teraz na probe zrobic depozyt i mialem juz ustawiona walute PLN , widze ,ze musze pogodzic sie z ich zlodziejstwem (bo to bardziej boli niz strata kasy) bo dalej odpowiedzi brak
|
Do góry
|
|
|
|
#4929166 - 20/09/2011 05:52
[Re: mez]
|
veteran
|
na pierwszego maila nie odpowiadali ponad tydzien , dzis napisalem kolejnego (3-ci badz 4-ty ) i odpowiedz pojawila sie po kilkunastu godzinach , kazali wyslac screen shota z mb to zrobia wyrownanie , wyslalem i po niecalych 2 godzinach kasa za bledne przewalutowanie jest na koncie , jak chca to potrafia
|
Do góry
|
|
|
|
#5811900 - 25/03/2013 08:43
[Re: connor]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
ja sie tak samo wje..łem wpłaciłem kasę a po zalogowaniu brak zakładów live, support twierdzi że dla Europy nie przewidują takich atrakcji
|
Do góry
|
|
|
|
|
|