Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#590783 - 07/06/2006 07:32 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
golo060 Offline
addict

Meldunek: 13/02/2004
A ja konsekwentnie na debelek Rosyjski sobie zagram.Juz bylo tu tyle niespodzianek, ze i tym razem na nia licze,a kurs w BAW ciagle rosnie, wiec czemu by nie zagrac na mlode, glodne sukcesu Rosjaneczki:).To ze obie nie grywaly ze soba wczesniej nie powinno miec znaczenia,moze poza tym iz sa troszke mniej zgrane, ale przeciez kazdy dobry debel jakos zaczynal i skad moglismy wtedy przypuszczac ze kiedys beda jednym z lepszych par na swicie( np. Yan/Zheng- ok 2 latka temu).Osobiscie uwazam ze nie warto grac juz na RG pewniakow,bo albo sa za male kursy albo pojawiaja sie "zonki".Zobaczymy jak to wyjdzie,a wszystko i tak zweryfikuje kort.
Zamierzam to zagrac w dubelku z Kirilenko/Paes-na ktorych tez w BAW ciagle rosnie kurs:)
Powodzonka

Do góry
Bonus: Unibet
#590784 - 07/06/2006 07:34 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
lodzianin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/05/2006
dzis meczy kobitek w singlach nie ma ale za to ciekawie wygladaja spotkania deblowe:

yan/zheng-chakve/vesnina 1 debel chinski kontra mlode rosjanki ktorych w deblach to ja za czesto nie widze chinki typowe i bardzo dobre deblistki mysle ze spokojnie wygraja z deblem rosyjskim

raymond/stosur-peschke/schiavone ray.sto w ej chwili najlepszy debel swiata rozstawiony z 1 kontra grajaca ze soba para czzesko wloska rozstawiona z 10 ale cyba przewaga z mozliwosciach jest po deblu nr.1 ja tez tak zagram

danili/medina-dechy/zvonareva ja gram 1 kurs 1.75 cos mi zawodnczki takie jak dechy i zvonareva nie pasuja choc pewie bedzie to wyrownany mecz i moze go odpuscze ale teraz jest sklony postawic a 1

Do góry
#590785 - 08/06/2006 07:09 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
lodzianin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/05/2006
Wczoraj pieknie ucelowane deble kobiet i miksty oraz ljuba dzis walczymy z polfinalami pan:

kuznetsova-vaidisova narazie spotkaly sie raz rok temu na trawie wygrala sveta 2:1 kurs po 1.80 ale ja tu widze jednego faworyta i jest to rosjanka mloda czeszka jeszce czasami nie wytzrymuje presji i przegra ten pojedynek i sadze ze moze byc nawet gladkie 2:0

henin-clijsters jak tylko uslyszalem ta pare chcialem grac na kim ale myslalem nad tym i jednak zagram na justin kim jakas schorowana jest a jak justin bedzie ja dobrze rozrzucac i kim pobiega troszke to tez juz taka skuteczna nie bedzie

Do góry
#590786 - 08/06/2006 08:29 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
Hm no to mamy dzis polfinaly kobiet ,na pierwszy ogien idzie mloda czeszka z rosjanka...hm...patrzac na to kogo ograla w 2 ostatnich rundach czeszka,wydawac by sie moglo ze jest w super formie..ale momo jest ostatnio totalnie bez formy nie wspominajac o venus ktora juz nie potrafi wygrywac..Na poczatku moje przemyslenia byly skierowane ze Vadisova spokojnie wygra z Kuza..Kuze mialem okazje ogladac w warszawie..i do finalu grala naprawde dobrze,finale rowniez do stanu 5:4 dla niej..ale potem posypala sie psychicznie(tak,tak nie ma takiej mocnej psychiki)..ale widzac po tym co zrobila z Safina od stanu 1:4 i potem tiebreak,kaze mi zmienic,myslenie ze wziela pare lekcji z psychologiem i nawet przegrywajac w poczatkowej fazie z czeszka bedzie sie w stanie podniesc.Po analizowalem jeszcze ten mecz i naprawde wychodzi mi ze Kuza 65%-35% powinna byc faworytka..a w wielu bukach nie jest..Ja mam ja w betsafe po kursie 1,9,wiec polecam..Sam nie gram..bo mam zasady ze raczej polfinaly i finaly to ogldam a nie obstawiam..ale dzis wiele przemawia za rosjanka..!!pozniej postaram sie opisac drugi polfinal!!

Do góry
#590787 - 08/06/2006 14:45 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
mankiet Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2001
I prosze nie piszcie ze Kuza szczescie miala Bo ja w obozie treningowym Kuzy nie siedze ale widac ze miala mase godzin z psychologiem!!To co robila w drugim secie,zero emocji,mimo iz zdecydowanie przegrywala..widac ze wszystko gralo i bylo kwestia czasu jak Nicole skonczy sie szczescie i obstrzal lin zacznie byc autowym a nie w korcie,bo Nicole w ogole prawie nie biegala a bledem Kuzy bylo to ze odgrywala wszystko w srodek kortu..do czasu..bylo milo..a co drugiego polfinalu.hm...moja ulubienica Juju kontra Kim..zdanie wyrobione mam i moze jak zdaze to cos napisze

Do góry
#590788 - 10/06/2006 00:49 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
necrolust Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/04/2006
Henin-Hardenne vs Kuza
Zanosi sie na szybki 2 setowy finał dla Belgijki. Nie miała wiekszych problemow w dojsciu do finalu, czego nie mozna powiedziec o Svetlanie. Moze zaskakiwac bardzo gładkie zwycięstwo Henin nad rodaczką Clijsters co na pewno czyni ją murowanym faworytem do wygrania Rolanda '06. Wprawdze Henin załatwila mnie razy 2 (i 80% pewnie tego forum) w Indian Wells mecz roku wsród pan Henin-E. Dementieva a także ost. w finale berlinskiego turnieju z Petrova. Zatem do III razy sztuka (za IV nauka?) i konsekwentnie na Henin. Final damski przejdzie bokiem i bez emocji, poczekajmy na mecz Ferdka z Rafą

Do góry
#590789 - 10/06/2006 10:06 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
holly_7 Offline
enthusiast

Meldunek: 14/03/2006
mysle ze kuznetsowa nie sprzeda tak latwo skory i bedzie walczyla i podejrzewam ze wygra choc jednego seta. dlatego dam na wynik 2-1 po kursie 4,3. belgijka nie przegrala w tym turnieju jeszcze ani jednego seta. mam nadzieje ze nastapi to dzisiaj. wczoraj mialem takie same przypuszczenia z rogerem i nalbim tylko ten ostatni jak wiadomo niestety zszedl z kortu.

Do góry
#590790 - 10/06/2006 12:14 Re: Roland Garros 2006 - 28.05 - 11.06
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Finał Roland Garros 2006 już za niecałą godzinę,w którym zmierzy się:
Justin Henin Hardenne-Svietlana Kuznetsova 2:0 w setach

Belgijka przechodzi przez ten turniej jak burza jak dotąd nie przegrała żadnego seta,w przeciwieństwie do swojej rywalki,któa traciła sety z F.Schiavone i N.Vaidisovą.Tak naprawdę to gdyby nie chwilowe załamanie Czeszki w końcówce 2 seta to Rosjanka w finale by się nie znalazła.Jednak to jest tenis kobiecy,w którym często dzieją się rzeczy nieprawdopodobne.Myślę,jednak,że w finale żadnych takich sytuacji nie bęzie bo Henin Hardenne jest zdecydowaną faworytką i powinna wygrać ten finał w 2 setach.Widziałem Belgijkę w akcji w tym turnieju kilka razy i widać,że jest wspaniale przygotowana.Jedyne załamanie formy,które u niej zauważyłem było podczas meczu z Myskiną gdzie wygrywała już 5:0 aby oddać Rosjance 4 kolejne sety.Belgijka świetne zagrywa drop-shoty,do których dobiegnięcia Sveta na pewno będzie miała duże problemy o ile zdąży do nich dobiec.Belgijka tak pogoni Rosjankę po korcie,że odechce jej się w tym meczu grać.Przewiduję tu gładkie zwycięstwo Belgijki w 2 setach po kursie 1.5 szkoda nie grać.Postawiłem to na wszystkich kuponach bo jestem bardzo przekonany co do tego typu.Będzie to mecz,który będzie trwał ok.1 godziny czyli dość szybki jak na panie.

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3

Moderator:  rafal08