Evans is struggling to get to sleep after his win over R. Williams at the Sacramento challenger, tweeting: "Toothache keeping me awake and in agony anyone know a way to get rid?"
Roger #17
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2013
Originally Posted By: maaajo
Evans is struggling to get to sleep after his win over R. Williams at the Sacramento challenger, tweeting: "Toothache keeping me awake and in agony anyone know a way to get rid?"
To już wiecie dlaczego przegrał
taaaak po meczu napinaczu wklej nie mogę patrzeć na twój frajerski nick cały czas by się napinal nic nie wnosząc do tematu a po fakcie mądry, gówno prawda ze przegrał przez to
To już wiecie dlaczego przegrał
taaaak po meczu napinaczu wklej nie mogę patrzeć na twój frajerski nick cały czas by się napinal nic nie wnosząc do tematu a po fakcie mądry, gówno prawda ze przegrał przez to
Spokojnie bo Ci żyłka pęknie, faktycznie wyczucie ironii z tekstu czytanego jest ciężkim zadaniem ale myślałem, że sobie z nim poradzisz
Roger #17
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/06/2013
"@Stako_tennis: I am tired of you annoying #gamblers crying @twitter and @facebook about how I tank or sold or whatsoever.you dont respect the sport we play"