Lukiwa jak możesz to popraw sobie typ bo chyba coś sobie namieszałeś...więcej przewinień przy kursie 1.52 to chyba na Francuzów a nie Brazylijczyków....tyle że nie wiem czy możesz już teraz wycofać...chyba nie.... Chyba że ja źle popatrzyłem,bo nie zaglądałem na strone betssona....pozdrawiam..
Od kiedy wykroczeniem są rzuty różne hehe ? W poprzednim temacie było to dokładnie wyszczególnione. Faule,spalone, zagrania ręką, złe wyrzutu z autu itp.
Wczoraj więcej wykroczeń na pewno Włochy, o kilka.
#607047 - 05/07/200611:58Re: PYTANIA I UWAGI - część III
jazdagz
old hand
Meldunek: 14/08/2002
wydaje mi sie ze w pewnym momencie bylo jakos 2-2 a chwile pozniej wpadly chyba 3 z rzedu rogi dla wlochow i najprawdopodobniej 5-2 bylo do przerwy (ale to nic pewnego)..dalej stracilem rachube jesli ktos zrobil screena z baw to moglby wkleic pozdrawiam
#607049 - 05/07/200612:15Re: PYTANIA I UWAGI - część III
jazdagz
old hand
Meldunek: 14/08/2002
oczywiste jest ze fifa podaje raport z 120min a w konkursie interesuje nas chyba 90min, jesli mowa o cornerach, moim zdaniem bylo wiecej niz 9,5 a to ze byly 3 z rzedu to nie ma watpliwosci
Mam prośbę. Czy ktoś posiada screen ze statami z meczu Anglia - Portugalia ??
Jest to mój prywatny bój z Betssonem - według mnie wynik autów wynosił 30-32, natomiast oni rozliczyli to jako "więcej autów Anglii" i nie chcą uznać reklamacji, powołując na to, że takie zakłady rozlicza statman.