Witam,oglądał ktoś Beck w ostatnich dnaich ? (Doha/ Dubaj)? Ciekaw jestem jak się trzyma z siłami ,bo mentalnie chyba coraz silniejsza i może pyknąć wozniacka
vamos no wlasnie jakos sie trzyma z barthel w 1 secie bylo 5-0 nie wiem co sie stalo z pryszczata... ale wczoraj jak pokonala stosur to szacun mialem grac na wozniacki...ale po kursie 1.35 to bez jaj odpuscilem sobie tu pewnie beda 3 sety a szanse to daje 50-50
vamos no wlasnie jakos sie trzyma z barthel w 1 secie bylo 5-0 nie wiem co sie stalo z pryszczata... ale wczoraj jak pokonala stosur to szacun mialem grac na wozniacki...ale po kursie 1.35 to bez jaj odpuscilem sobie tu pewnie beda 3 sety a szanse to daje 50-50
Stosur oddawala jej same prezenty tu raczej beck nie blyszczala tylko mniej bledow popelniala
Stosur oddawala jej same prezenty tu raczej beck nie blyszczala tylko mniej bledow popelniala
no wiem wiem duzo popelniala bledow ale pchac sie w wozniacki z takim kursem .....wiadomo to jest WTA ale nei dziekuje juz lepiej pomyslec o ivanovic z malpeczka...
Agnieszka to tez tak jakso slabo idzie z halep to masakra co grala ... moze i dobrze mowisz....a z facetow baranek llodra czy bautista najlepiej?? co z tego wybrac?