Na stronie Admirala pisze: ze nie potracaja nic przy wyplacie na konto bankowe. A wiec te 15E wzial bank polski. Pytanie teraz: ktory?? Napewno nie bylo to inteligo bo "prezentacja" przelewu jest tam inna (wiem, bo mam tam konto).
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pprymas: [qb]no bank pobiera prowizje. minimum 25zl a maximum 150zl - tak sie dowiedzialem[/qb][/QUOTE]150?? To chyba z marsa przelew musi iść żeby taką kasę urżnęli
[QUOTE]Oryginalnie wysłał grabiu: [qb]W jakim czasie wam przychodzi odpowiedz od supportu bo ja wyslalem ponad 4 godziny temu mejla i nic??[/qb][/QUOTE]ja na tego bukmachera nie narzekam ale na maila ktorego wyslalem wczoraj nie odpisali jeszcze. ogolnie ten buk jest plynny w porownaniu do expekta. jesli chodzi o prowizje to do 150zl ale w WBK. CHCIALBYM SIE DOWIEDZIEC JAK WYPLACIC KASE DO Mbank bo juz obrucilem 3 razy (jeszcze 2 razy musze) i niedluge bede chcial wyplacic...
WIE KTOS CZY LIVE BETTING WLICZA SIE DO OBROTU BONUSA??? jesli nie to moze ktos wie jak do nich napisac z pytaniem o to (po ang lub niemiecku)
Mam problem. Mam konto w PKO i nie wiem co wpisać w polach: Bank name: Bank sort code: Bank account Również mam pytanko czy ktos juz wyplacał do PKO. Jak tak to czy jest jakaś prowizja brana przez bank ?? Z gróy dzieki za infos. pzdr
Bank name : PKO BP PKO SA (w zależności jakiego banku używasz,bo nie sprecyzowałeś) Sort code : od 3 do 10 cyfry Twojego numeru konta Bank Account : cały 26 cyfrowy numer Twojego konta
Pieniędzy nie wypłacałem stamtąd,więc nie wiem ile wynosi prowizja.
ja wyplacilem hajs na mbank - kto za-****-l 15 euro to niewiem. jakies banki posredniczace czyli dla mbanku jest to Bre bank i moze jeszcze jakis wczesniej przed nim. nie ma co sie lasic na te 15 euro i tak hajs darmowy !!
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pprymas: [qb]postawilem na live betting na no goal przy 1 bramce kurs 8 i Rui Costa ;/
pobrali ci 15 eurosow to nie lepiej wyplata czekiem??? na to samo wychodzi a podobno szybciej no nie?[/qb][/QUOTE]czekalem na hajs dokladnie 60 godzin - czekiem poczekasz o wiele dluzej a pozniej jeszcze problemy z jego realizacja i chyba wh uj czasu stracisz
Pido
enthusiast
Meldunek: 11/01/2004
pprymas - ja podobnie, tyle ze juz przy kursie 3,40, bylo blisko... Obecnie na koncie mam 250 euro, 6/8 trafionych (2 ostatnie to pudla), wiec nie jest najgorzej
jak w poniedzialek zlozylem zamowienie o czek i nie wyslalem skanu dowodu i wysle go dopiero jutro to nie bedzie za pozno ? ;/ prosze o odpowiedz co mam zrobic.
kurde z tym czekiem to nie po mojej mysli ze tak dlugo sie czeka Zalozylem konto na kumpla a on nie ma konta w banku i musze czek wziasc Ale moze uda mi sie wyplacic na moje konto w banku jak sie suport zgodzi