A mozeby zrobic tak, ze zglaszamy sie indywidualnie i druzyny losujemy? Posluzyloby to integracji forum Ja bym na przyklad wolal taka opcje, ale w sumie to i tak pewnie zagram.
Witaj Anjay stary kumplu. Sorry ze nie odpowiedziałem wczoraj na priv ale troszke zarobiony byłem. No ale moge to zrobic tu i teraz. Tak wiec chetnie wezme udział w Twojej zabawie. Znudziło mi sie suche podawanie typów, mysle ze troche rywalizacji wniesie jakies ozywienie na forum. Swojej ekipy nie mam wiec jesli ktos chciałby do mnie dołaczyc to czekam na oferty. Mam nadzieje ze beda chetni
Ok, widzę że już parę drużyn się znalazło. A więc najlepiej jeśli drużyna będzie charakteryzowała jakiś region, a jeśli macie znajomych porozrzucanych po całym kraju i chcecie z nimi zagrać to niech będzie i tak. Na razie mamy taką mieszankę i niech tak będzie.
Gdyby udało się jedną drużynę żeńską stworzyć byłoby super
Aha i wprowadzam możliwość zgłoszenia czwartego zawodnika w drużynie, wtedy drużyna z 4 zawodników wybierze do każdego meczu trzech. Jeśli któras druzyna chce, to można to zrobic teraz, a później nie trzeba będzie szukać. Ale to już jak kto chce, nic nie narzucam Po prostu nie chciałbym żeby drużyny grały w osłabieniu jak ktoś wyjedzie na weekend czy coś
Quote: A więc najlepiej jeśli drużyna będzie charakteryzowała jakiś region,
Chciałem wyjaśnić ze nasza drużyna warunek "regionalnośći" spełnia. Nowy Dwór (Piotrek) i Otwock (ja) leżą w odległosci ok. 60 KM a wiec to rzut beretem. Poza tym ja kiedyś mieszkałem w NDM i miło mi bedzie zagrać w jednyn teamie z ziomalem. No a Silverstar mieszka ode mnie o 10 minut jazdy samochodem wiec w tym przypadku to chyba wogóle nie ma o czym rozmawiać :-)
Quote: anjay weś jasno sprecyzuj czy drużyna musi być regionalna, bo jedne drużyny są drugie nie i sie robi zamieszanie
proponuje
regionalne 1 liga zbiorowiska 2 liga
przesadziles szczypior Po 1: nie bedzie tylu druzyn zeby stworzyc dwie ligi Po 2: zenska druzyna ... jesli w ogole bedzie utworzona napewno nie sklada by sie z kolezanek z jednego regionu bo na forum mamy niestety malo kobiet >Wiec wedlug Twojej propozycji dziewczyny musialyby grac w 2 lidzie ( bez przesady ) Po3: AnJay w swoim ostatnim poscie wyraznie napisal ze lepiej zeby druzyny byly z jednego regionu ale moga byc takze ekipy zlozne z typerow ktorzy sie znają ale nie są z jednego miasta. Przeciez chodzi o to zeby bylo jak najwiecej druzyn wtedy zabawa bedzie lepsza Jesli ktos ma ochote utworzyc druzyne ze swojego miasta prosze bardzo... Ale co zrobic gdy z duzych miast beda dwie lub 3 ekipy Pozdrawiam