#622633 - 23/07/2006 00:41
Superliga Mecz.pl - zapisy
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2003
|
Witam. Jest to temat ogłoszeniowy, umieściłem go w Private Picks bo ten dział przegląda najwięcej typerów.
Kilku znanych typerów wykazało zainteresowanie takim pomysłem, więc teraz spróbujemy pozbierać drużyny i zrobić fajną zabawę.
Ogólne zasady: * 3-osobowe składy drużyn (prawdopodobnie będzie to tak: bramkarz, pomocnik i napastnik) * system każdy z każdym, kolejka trwa 3-4 dni * w drużynie każdy ma swoje zadania, o których napiszę w bardziej szczegółówym regulaminie; nikt inny z drużyny nie będzie mógł wklejać postów za kolegę (oczywiście czasem możemy zrobić wyjątki, lub przełożyć mecz gdy ktoś wyjedzie) * każdy trafiony typ to gol, z tym że jest możliwość obrony strzału, czyli trafienia typu z wyższym kursem niż przeciwnik, wtedy nie ma gola. Poza tym będzie też możliwość zrobienia wślizgu, a nawet dostania czerwonej kartki za nieudany wślizg! * gra nie będzie wymagała wielkiego wysiłku i nie będzie pochłaniała dużo czasu; każdy gracz poda jakies 3-4 typy w jednej kolejce * zasady jeszcze dostaną dopracowane, na razie szukam chętnych;
Miało być tak że można dobierać sobie dowolnych kolegów do drużyny, ale chyba najciekawiej by było gdyby drużyna miała graczy z jednego miasta, lub przynajmniej jednego powiatu, lub też jakiegoś regionu. Jeśli odpowiada wam takie coś to czekam na zgłoszenia drużyn. W każdej drużynie przynajmniej jedna osoba musi być stałym bywalcem forum (co najmniej rok stażu na forum) lub ewentualnie kimś zaufanym, żeby było wiadomo że zgłosi się i nie ucieknie na początku gry. Jeśli nie masz z kim grać, to zamieść tu ogłoszenie. Ja na przykład raczej nie mam z Białegostoku nikogo znajomego na forum, więc niżej w poście napiszę że poszukuję ludzi.
Jeśli pomysł miasta/regiony nie wypali to zrobimy składy mieszane.
Ilość drużyn na razie nie ustalona. Być może zrobimy 1 i 2 ligę po 6-10 drużyn.
A więc czekam na zgłoszenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#622634 - 23/07/2006 00:51
Re: Superliga Mecz.pl - zapisy
|
Carpal Tunnel
|
Zapraszam dwóch typerów z Białegostoku lub okolic. Dajcie znać mi na priva. Z tego co pamiętam to z Białego jest Darkoo, więc jak coś to Darkoo daj znać  Ale i tak potrzebna będzie jeszcze trzecia osoba do kompletu, więc czekam na priv! AnJay
|
Do góry
|
|
|
|
#622635 - 23/07/2006 04:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2004
|
Ja mogę zagrać.Kto chce być ze mną w drużynie ???  Szczecin
|
Do góry
|
|
|
|
#622639 - 23/07/2006 08:46
|
enthusiast
Meldunek: 04/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#622642 - 23/07/2006 11:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2004
|
Jezeli sie zgodzisz to chcielibysmy utworzyc druzyne zlozona z kilku miast "Dream Team" w skladzie: Slawek_kk , Vendetta , Al_Capone Decyzja nalezy do Ciebie... Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#622643 - 23/07/2006 11:18
|
Carpal Tunnel
|
Na razie mało zgłoszeń jest, więc jeśli się wam nie podobają zasady to piszcie tu. Przecież można zmienić.
Pewnie niektórzy nie chcą szukać sobie kumpli do drużyny bo nie chcą z nieznajomymi gadać, ale nawet nie musicie się wymieniać numerami gg czy coś, wystarczy jeden priv na jedną kolejkę w stylu "jesteś bramkarzem, gramy niskie kursy" i tyle, nie trzeba konsultować typów z kolegami z drużyny.
Jakoś Białystok ma chęć się zmierzyć z innymi regionami, a jak reszta nie chce to zmienimy zasady i będziemy grać byle jak!
|
Do góry
|
|
|
|
#622646 - 23/07/2006 11:47
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
AnJay powolutku, przeciez topic lekko ponad 10h na necie, a jest 13 dopiero
no tak, ale już kilka osób dało znać że nie podoba im się granie regionami, pewnie takich osób jest więcej i dlatego się nie zgłaszają 
Quote:
Mi sie wydaje ze ciezko bedzie zlozyc wieksza ilosc druzyn ktorych zawodnicy beda pochodzili z tych samych miast> niektorzy przeciez pochodza z malych miasteczek i ciezko i m bedzie znalesc osoby z pobliskich okolic a chyba chodzi o to zeby bylo jak najwiecej druzyn>
Jak będzie mnóstwo drużyn to będzie masakra i kupa walkowerów, więc dla mnie wystarczy jakieś 10-12. Ja czekając na zgłoszenia z okolic Bialegostoku brałem pod uwagę nawet Augustów, czyli odległość 80 km, więc sporo wiosek by się załapało w takim promieniu. A poza tym jak już tak ciężko by szło to przecież mamy 16 województw, można aż 16 drużyn złożyć z samych województw... Vendetta, ze Szczecina jest sporo typerów na forum z tego co zauważyłem, więc na pewno byś swoją ekipę uzbierał  Ale ok, jeśli nie chcecie się rozdzielać to niech wam będzie, mam nadzieję że Białystok wam pokaże miejsce w szyku 
|
Do góry
|
|
|
|
#622647 - 23/07/2006 11:57
|
Carpal Tunnel
|
Żeby zabawa byla atrakcyjna to chciałbym żeby drużyny reprezentowały jakiś region, zeby ludzie którzy przeglądają forum zobaczyli na przykład "o w moim mieście Krakowie mają dobrą ekipę", ale jeśli już tak ciężko będzie pozbierać, to nie wiem, można zrobić tak że drużyna reprezentuje fanów FC Barcelony, Britney Spears czy coś w tym stylu.
|
Do góry
|
|
|
|
#622650 - 23/07/2006 13:10
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Jeżeli nie jest obowiązkowe zeby drużyny były regionalne to zgłaszam drużynę " Africa Team" w składzie fart? PJ_8 Pierniczek 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|