Kogo ma jutro Nadal? Za trzy tygodnie prawdziwe granie, a Rafa w takim samym bagnie w jakim byl 3 tygodnie temu.
Jutro ma pulkownika, pol geniusza-pol idiote.
W sumie Nadal moze przegrac nawet na ziemi z kazdym (poza Berdychem), z tych doswiadczonych, ktorych wczesniej oral. Jak Novak z kuniem gral? Bo na kursie bylem wtedy...
Kogo ma jutro Nadal? Za trzy tygodnie prawdziwe granie, a Rafa w takim samym bagnie w jakim byl 3 tygodnie temu.
Jutro ma pulkownika, pol geniusza-pol idiote.
W sumie Nadal moze przegrac nawet na ziemi z kazdym (poza Berdychem), z tych doswiadczonych, ktorych wczesniej oral. Jak Novak z kuniem gral? Bo na kursie bylem wtedy...
Tez tego nie widzialem. Niech Stanislas sie stad zawija i dzieli drugi raz Rafe i Djoka na RG.
Ciekawe czy Nadal po wpierdolu na Wimbledonie od jakiegos Rosolopodobnego znowu bedzie sie "kurowal" pol roku, bo juz przed Madrytem czy w trakcie Toni mowil, ze z kolanem nie do konca jest ok. Gra Nadala potwierdzalaby ten fakt.
jednak oliwa jest sprawiedliwa,najpierw Golubev skreczował,aa miałem Jużnego i się wkurzałem,czemu nie zamknąłem na medicalu wcześniej,teraz Kuza odpuściła aa miałem na nią:)) fart na dziś równa się 0 ufff:) powodzenia jutro inwestorzy !