zamiast losowania na samym koncu pomiedzy dwiema druzynami z taka sama iloscia pkt, goli itd., powinni wprowadzic albo dodatkowy mecz miedzy tymi druzynami, albo cos w stylu ''amerykanskich karnych''
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Dzięki Biczu za info ,ale trochę to dziwne ze dają tą opcje tylko na wybrane zakłady na Unibet masz tą opcję do każdego zakładu . No nic postawiłem drobne na 2 taśmy zobaczymy co się z tego urodzi
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Originally Posted By: byczydzien
zamiast losowania na samym koncu pomiedzy dwiema druzynami z taka sama iloscia pkt, goli itd., powinni wprowadzic albo dodatkowy mecz miedzy tymi druzynami, albo cos w stylu ''amerykanskich karnych''
i kiedy by ten mecz grali ? co to są te ameryańskie karne ? jedenie hamburgerów na czas czy jak
z takich ciekawostek pamietam jeszcze, ze kiedys byly rzuty wolne posrednie z 5 metrow (normalnie w polu karnym) od bramki przeciwnika. szkoda, ze to usuneli, bo to dobra beka byla z takich akcji.
Panowie jak to jest z bukiem Betclic i graniem zakładu bez ryzyka do 200 pln.Jak zagram za 200 pl i wygram to odrazu moge wypłacic pieniądze czy muszę je obrócić np. 3 razy ?Z góry dzieki za pomoc
Panowie jak to jest z bukiem Betclic i graniem zakładu bez ryzyka do 200 pln.Jak zagram za 200 pl i wygram to odrazu moge wypłacic pieniądze czy muszę je obrócić np. 3 razy ?Z góry dzieki za pomoc
Z tego co wiem to jest to oferta bez obrotu, także czy wygrasz, czy przegrasz to możesz od razu wypłacać. Tylko trzeba dobre ako skleić Powodzenia
Z tego co wiem to jest to oferta bez obrotu, także czy wygrasz, czy przegrasz to możesz od razu wypłacać. Tylko trzeba dobre ako skleić Powodzenia
"Jestem rozczarowany występem mojej reprezentacji. Naszym celem był awans do 1/8 finału a wiele wskazuje na to, że ten turniej już się dla nas skończył. Porażka z Meksykiem w praktyce przekreśliła nasze marzenia. Nie ukrywajmy - nie pokonamy Brazylii, a sama ewentualna wygrana z Chorwacją nic nam nie da - mówi rozgoryczony Eric Djemba-Djemba, były reprezentant Kamerunu"
Jak już teraz taki mówią zawodnicy Kamerunu to znaczy że przyjechali do Brazylii na wycieczkę.
Reasumując Chorwaci dzisiaj spokojnie pykają afrykańców