#6259066 - 20/06/2014 16:56

Re: QC Piłka Nożna - 20.06 - World Cup - Szwajcaria - Francja
[Re: radeke]
 | 

Zbanowany

Meldunek:  01/03/2005

| 
Pany z innej beczki, fecha męczę, jeszcze Was zapytam...
  Władek - Łeba ??
  I kwatery jakieś macie sprawdzone w powyższych miejscowościach ?  We Wladku wiecej sie dzieje,ale w sezonie ciezej cos fajnego zlapac .Najblizej morza Hryniewickiego(masa tzw apartamentow) i Brzozowa (sporo normalnych kwater) ale w lato lepiej cos z 1 -2 ulice dalej bo na tych pierwszych to o wypoczynek ciezko.Halas totalny przez caly dzien i wieczor.W Chlapowie nizsze ceny a to dzielnica Wladka.Tylko tam przerabane bo tylko dwa zejscia nie sa na plaze po sporych schodach. W Jastrzebiej masz tez mase do wyboru zawsze po lepszych cenach,ale tam tez schody   . Bedac autem to nie problem bo smiga sie do pobliskiego Ostrowa na zajebista plaze.Chyba jedna z najladniejszych w Polsce i nie tak oblegana jak wiekszosc. Leba jak Leba .Glowna ulica, troche  knajpek nad kanalem,atrakcje jak wszedzie.Po 3-4 dniach nuda a jak deszcz pada to rozpacz    To tak w skrocie  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6259068 - 20/06/2014 16:59

[Re: quincy]
 | 

Zbanowany

Meldunek:  01/03/2005

| 
Pany z innej beczki, fecha męczę, jeszcze Was zapytam...
  Władek - Łeba ??
  I kwatery jakieś macie sprawdzone w powyższych miejscowościach ?   Polecam Darłowo    A dokladniej Darłowko    .Tez polecam i Knajpe u spiewajacych Kucharzy i Kelnerow    W tym roku mieli ja przeniesc spod Resort Plaza na drugi koniec Darlowa ,ale tez pewnie bedzie fajnie  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6259069 - 20/06/2014 16:59

[Re: rafal08]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  06/03/2006

| 
makaron po takim kursie musi mieć jakiś zakamuflowany feler 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6259071 - 20/06/2014 17:10

[Re: rafal08]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  18/11/2004

| 
Włochy-Kostaryka over 2,5 @1,95 over 3,5 @3,40 over 4,5 @6,50      po gole!  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6259073 - 20/06/2014 17:12

[Re: vindom]
 | 

Pooh-Bah

Meldunek:  08/01/2008

| 
Pany dzięki, dużo info   No właśnie z tych miejscowości co podaliście to ode mnie w ch.. daleko i nie chce dziecka w aucie zamęczyć    Dlatego bardziej rejony "wschodnie" by mnie interesowały. Co mnie interesuje ? Na tydzień z rodzinką chce jechać, także imprezownie odpadają, ale też nie chce masakrycznej nuudy, bo jak raz w Ustce byłem na początku maja to pi#dziło strasznie, mało ludzi i nie było co robić, dlatego trochę się zraziłem do polskiego morza. Teraz pytam inwestorów, by znowu się nie zawieść    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#6259080 - 20/06/2014 17:21

[Re: radeke]
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  30/05/2007

| 
Pany dzięki, dużo info   No właśnie z tych miejscowości co podaliście to ode mnie w ch.. daleko i nie chce dziecka w aucie zamęczyć    Dlatego bardziej rejony "wschodnie" by mnie interesowały. Co mnie interesuje ? Na tydzień z rodzinką chce jechać, także imprezownie odpadają, ale też nie chce masakrycznej nuudy, bo jak raz w Ustce byłem na początku maja to pi#dziło strasznie, mało ludzi i nie było co robić, dlatego trochę się zraziłem do polskiego morza. Teraz pytam inwestorów, by znowu się nie zawieść      Wsiasc w tani samolot i miec tydzien porzadnych wakacji a nie kisisc sie nad polskim morzem. Ryanair cos ostatnio reklamowal tanie loty na Krete.  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|