#6269859 - 01/07/201411:52Re: QC Piłka Nożna - 01 - 02.07 - World Cup
[Re: rafal08]
W8inG4DeatH
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Meldunek: 08/08/2004
Rączki musieli umyć i umocnić reputację, to trzeba było znaleźć winnych, a siebie pokazać w roli strażnika czystości futbolu. Ciekawe czy murzyny zostały ofiarami, czy zawsze pazerni na kasę, sprzedali swoją reputację.
#6270063 - 01/07/201417:20Re: QC Piłka Nożna - 01 - 02.07 - World Cup
[Re: TEO]
Dziabor
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: Dziabor
czy tylko ja widzę faworyta w USA?
Jak awansuja to sensacji nie będzie ale żeby z nich faworyta robić?
to lepiej robić faworyta z Belgów. Nadmuchany przez media czarny koń. Gdzie nie zagrali moim zdaniem żadnego dobrego meczu. Może ostatnie 15-20 minut w meczu z Algieria. Natomiast USA w każdym meczu zrobiło na mnie pozytywne wrażenie (no może poza meczem z Niemcami, ale wszyscy znamy podteksty z tego meczu)
Jak awansuja to sensacji nie będzie ale żeby z nich faworyta robić?
to lepiej robić faworyta z Belgów. Nadmuchany przez media czarny koń. Gdzie nie zagrali moim zdaniem żadnego dobrego meczu. Może ostatnie 15-20 minut w meczu z Algieria. Natomiast USA w każdym meczu zrobiło na mnie pozytywne wrażenie (no może poza meczem z Niemcami, ale wszyscy znamy podteksty z tego meczu)
Grali trzy mecze w grupie trzy wygrali. A to jest turniej który trwa miesiąc. Argentyna czy Brazylia tez nie zagrały zadnego meczu w którym by zachwycili. Dla mnie Belgia ma lepszy zespół od Jankesów i dzisiaj awansuje.