jak to mam w zwyczaju ostatnio mam opozniony zaplon i dopiero jutro bede rano rozkminial
ja dzisiaj ukulałem kupon: Legia - wlazło Chorwacja-hok-wlazło i ostatnie spotkanie jakie miałem na kartce to Lubin ale z racji tego że Ruch fajnie pogrywał z L zmieniłem w ostatniej chwili na norki i wtopa
jak to mam w zwyczaju ostatnio mam opozniony zaplon i dopiero jutro bede rano rozkminial
ja dzisiaj ukulałem kupon: Legia - wlazło Chorwacja-hok-wlazło i ostatnie spotkanie jakie miałem na kartce to Lubin ale z racji tego że Ruch fajnie pogrywał z L zmieniłem w ostatniej chwili na norki i wtopa
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: beks
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: beks
Originally Posted By: aker
Beks co jutro grasz?
Cracovia gra sezon życia i nawet na puchary się pewnie nie załapie
ich "forma" w 2016 to jest tragedia, z którą jadą do spadkowej w następnym sezonie, obecnie 3 drużyna ligi zmasakrowana przez słabiutką w ostatnim czasie Legię, brawo