#678649 - 02/10/2006 19:38
nowy trener = nowe wygrane ?
|
member
Meldunek: 21/01/2006
|
co myslicie o druzynach,ktora maja nowego trenera ? Czy dobry trener odmieni druzyne i zprzegranych spotkan nagle zaczna wygrywac ?
|
Do góry
|
|
|
|
#678652 - 02/10/2006 22:21
Re: nowy trener = nowe wygrane ?
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
zobaczymy co zrobi Majewski
|
Do góry
|
|
|
|
#678656 - 03/10/2006 11:54
|
addict
|
Decyzją Zarządu Zagłębia Lubin SSA w dniu 3 października nowym szkoleniowcem pierwszoligowych piłkarzy został Czesław Michniewicz, który zastąpi na stanowisku pierwszego trenera Edwarda Klejndinsta.
Korona Kielce-Zaglebie Lubin 2 @5.11 10bet gramy??
|
Do góry
|
|
|
|
#678657 - 03/10/2006 12:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/10/2003
|
Quote:
co myslicie o druzynach,ktora maja nowego trenera ? Czy dobry trener odmieni druzyne i zprzegranych spotkan nagle zaczna wygrywac ?
zazwyczaj tak jest. a w 90% przypadków nowy trener w debiucie nie przegrywa. tak mi się wydaje 
|
Do góry
|
|
|
|
#678658 - 03/10/2006 15:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#678660 - 03/10/2006 20:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Quote:
Quote:
zazwyczaj tak jest. a w 90% przypadków nowy trener w debiucie nie przegrywa. tak mi się wydaje
W takim razie mam pewien pomysł. Na forum skrzykniemy drużynę, oczywiście amatorską, nikt nie będzie trenował, tylko raz na tydzień zagramy mecz. Jeśli statystyki są prawdziwe to zaczynając od C klasy w ciągu 7 lat awansujemy do OE. Jedyny warunek jest taki, że musimy co tydzień zmieniać trenera, ale użytkowników forum jest wielu, ci co nie będą chcieli grać będą trenerami. W ciągu tych lat zagramy około 180 - 200 meczów, zrobimy wielką karierę. Później to już tylko Champions League, może zostaniemy nawet pierwszym amatorskim klubem, który zdobył to cenne trofeum. Jeżeli będzie więcej chętnych do gry to możemy stworzyć drużynę rezerw, jako że polskie przepisy nie zezwalają grać rezerwą danego klubu w tej samej klasie rozgrywkowej, ani o klase niżej to gdy pierwsza drużyna będzie już grała w OE (nie przywiązujmy wagi do nazwy bo do tego czasu może się jeszcze zmienić) rezerwy będą grały w 3 lidze. Jednak zdobędą Puchar Polski co umożliwi im grę w Pucharze Uefa, który oczywiście również zdobędziemy. Byłoby to napewno wydarzenie bezprecedensowe gdy pierwsza jak i druga drużyna zdobywa w tym samym roku oba europejskie puchary. A później mecz o Superpuchar.
Napewno byłby problem z uzyskaniem licencji, trzeba byłoby znaleźć jakieś boisko na którym mielibyśmy grać. Ale i tu mam rozwiązanie, jak wiemy wynającie boiska kosztuje, ale my będziemy genialną drużyną i bedziemy grali na zwycięstwa swoich drużyn (pierwsza i rezerwy) u bukmacherów. Będziemy mieli kasy jak lodu. A wybiegnijcie nieco w przyszłość jak polski trzecioligowiec spotka się w Pucharze Uefa np. z Chelsea, Bayernem czy Realem, kursy na Nas powinny być w granicach 15-18. Krótko pisząc pensje będą wypłacały nam buki, nie będzie nam potrzebny sponsor, pozostaniemy jedynym liczącym się klubem europejskim bez reklam na koszulkach (Barca już ma reklamy na koszulkach).
Na koniec pozostawiłem sprawę nazwy, barw, herbu i prezesa. Jako, że pomysł jest mój, ja zostaje prezesem. Nazwę, barwy i herb wybierzemy np. głosując w ankiecie. Jest tylko jeden, jedyny warunek gwarantujący nam wielką przyszłośc, zmiana trenera co spotkanie. Chcecie zostać gwiazdami światowego formatu ? Chcecie, aby dzieci w Azji nosiły repliki koszulek Naszego klubu z Waszymi nickami z forum ? Jeśli tak, nie ma czasu do stracenia, trzeba się zabrać za realizacje tego projektu. Jak oceniacie mój pomysł?
|
Do góry
|
|
|
|
#678662 - 04/10/2006 07:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004
|
Quote:
Quote:
Quote:
W takim razie mam pewien pomysł. Na forum skrzykniemy drużynę, oczywiście amatorską, nikt nie będzie trenował, tylko raz na tydzień zagramy mecz. Jeśli statystyki są prawdziwe to zaczynając od C klasy w ciągu 7 lat awansujemy do OE. Jedyny warunek jest taki, że musimy co tydzień zmieniać trenera, ale użytkowników forum jest wielu, ci co nie będą chcieli grać będą trenerami. W ciągu tych lat zagramy około 180 - 200 meczów, zrobimy wielką karierę. Później to już tylko Champions League, może zostaniemy nawet pierwszym amatorskim klubem, który zdobył to cenne trofeum. Jeżeli będzie więcej chętnych do gry to możemy stworzyć drużynę rezerw, jako że polskie przepisy nie zezwalają grać rezerwą danego klubu w tej samej klasie rozgrywkowej, ani o klase niżej to gdy pierwsza drużyna będzie już grała w OE (nie przywiązujmy wagi do nazwy bo do tego czasu może się jeszcze zmienić) rezerwy będą grały w 3 lidze. Jednak zdobędą Puchar Polski co umożliwi im grę w Pucharze Uefa, który oczywiście również zdobędziemy. Byłoby to napewno wydarzenie bezprecedensowe gdy pierwsza jak i druga drużyna zdobywa w tym samym roku oba europejskie puchary. A później mecz o Superpuchar.
Napewno byłby problem z uzyskaniem licencji, trzeba byłoby znaleźć jakieś boisko na którym mielibyśmy grać. Ale i tu mam rozwiązanie, jak wiemy wynającie boiska kosztuje, ale my będziemy genialną drużyną i bedziemy grali na zwycięstwa swoich drużyn (pierwsza i rezerwy) u bukmacherów. Będziemy mieli kasy jak lodu. A wybiegnijcie nieco w przyszłość jak polski trzecioligowiec spotka się w Pucharze Uefa np. z Chelsea, Bayernem czy Realem, kursy na Nas powinny być w granicach 15-18. Krótko pisząc pensje będą wypłacały nam buki, nie będzie nam potrzebny sponsor, pozostaniemy jedynym liczącym się klubem europejskim bez reklam na koszulkach (Barca już ma reklamy na koszulkach).
Na koniec pozostawiłem sprawę nazwy, barw, herbu i prezesa. Jako, że pomysł jest mój, ja zostaje prezesem. Nazwę, barwy i herb wybierzemy np. głosując w ankiecie. Jest tylko jeden, jedyny warunek gwarantujący nam wielką przyszłośc, zmiana trenera co spotkanie. Chcecie zostać gwiazdami światowego formatu ? Chcecie, aby dzieci w Azji nosiły repliki koszulek Naszego klubu z Waszymi nickami z forum ? Jeśli tak, nie ma czasu do stracenia, trzeba się zabrać za realizacje tego projektu. Jak oceniacie mój pomysł?
Wchodze w ten interes. wlasnie sciagam buty z kolka a zawieszam na nim butelki i pokale i zaczynam dbac o kondyche. Defendera juz mamy w teamie. 
|
Do góry
|
|
|
|
#678663 - 04/10/2006 07:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Ja proponuję nazwę AFC Fryzjer A - bo to amatorski klub Fryzjer - bo będziemy golić wszystkich frajerów, a dokładnie kluby, z którymi przyjdzie nam się mierzyć, i buków wszelakich  No i ten fryzjer ma też inne skojarzenia  A póki co to łubu dubu, łubu dubu, najlepszy jest prezes naszego klubu 
|
Do góry
|
|
|
|
#678664 - 04/10/2006 19:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Quote:
Ja proponuję nazwę AFC Fryzjer A - bo to amatorski klub Fryzjer - bo będziemy golić wszystkich frajerów, a dokładnie kluby, z którymi przyjdzie nam się mierzyć, i buków wszelakich  No i ten fryzjer ma też inne skojarzenia 
A póki co to łubu dubu, łubu dubu, najlepszy jest prezes naszego klubu
Dobra, nazwa może być. Herb to może nożyczki przecinające np. plik banknotów stuzłotowych? A barwy blondo- brunetkowe (rudy - brzydki) też się jakoś tak z fryzjerem kojarzy, przynajmniej mi. Choć to się jeszcze podda głosowaniu. Narazie strasznie słabo, mamy tylko dwóch zawodników, ewentualnie ja też mógłby być grającym prezesem, ale wolałbym nie. Co z resztą wolicie siedzieć przed komputerami niż grać w piłkę na cudownych stadionach, święcić triumfy i balować cały tydzień za wyjątkiem 90 kilku minut na mecz (przypominam że nie musimy trenować) ?
A co do nazwy to nie lepiej AKS ? Tak bardziej polsko brzmi - Amatorski Klub Sportowy.
|
Do góry
|
|
|
|
#678665 - 04/10/2006 23:16
|
addict
|
Jan Żurek będzie nowym trenerem II-ligowego Śląska Wrocław. W poniedziałek zarząd klubu przyjął dymisję poprzedniego szkoleniowca, Czecha Lubosza Kubika i jego asystenta Jerzego Podbrożnego.
Śląsk Wrocław – Odra Opole expekt 1 @1.80 gramy??
|
Do góry
|
|
|
|
#678667 - 05/10/2006 14:03
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Quote:
A co mi tam,wchodze w to Mamy już snajpera,przyszłego zdobywce złotego buta,załatwcie jeszcze jakiegoś pomocnika co by mi dobre piłki dogrywał i możemy grać,a może zrobimy zrzute i jakiś transfer? bez inwestycji nie ma zysku
Ja bym zbytnio nie inwestował. Wisła nie inwestuje, Legia też nie za bardzo. Lepiej poszukać takich graczy, co mają karty w ręku, to wiecej kasy zostanie na pomeczowy Ewentualnie można kupić Nędzę Włodarczyka i Gotwalda. Ponoć chłopaki szukają klubu 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|