#678998 - 03/10/2006 19:31
Wyludzenie kasy ! Co za brednie !!
|
old hand
Meldunek: 05/06/2005
|
Nie bylo mnie pare dni na forum i nagle patrze priv taki:
Witam, chciałbym Cię uświadomić, że masz już "przerąbane". Wieczorem Ci prześlę zesknowane pismo, z paragrafami itp itd. zresztą sam zobaczysz, z Komendy Głównej w Białymstoku o sprawdzenie numeru gg, daty i godziny, miesca zamieszkania i z którego komputera była nadawna wiadomość do mnie z wymianą... chciałeś oszukać osobę? Prosze bardzo oszukałeś, ale teraz sobie odpowiedz, czy warto było to za 10 zł robić
Jutro będzie pismo wysyłane do MoneyBookers, z prośbą o udostępnienie wszystkich danych o Tobie.
Nie wiesz czy wiesz, ale nawet jeżeli jesteś dzieckiem neostrady... czyli masz zmienne IP, to Twoje dane i przypisanie IP jest przetrzymywane przez okres 2 lat
zresztą więcej się dowiesz, jak dostaniesz pismo z Policji o wstawieniu się na komisariat
Co za brednie ??? Czlowieku o co Ci chodzi ? Jakie 10 zl ?? Zadam natychmiastowych publicznych przeprosin !!! Skandal. Prosze Admina o wyjasnienie tej sprawy !!!
Ktos sie musial podszyc pod moj nick. Zreszta na innym forum tez ktos sie podszywal sie podemnie. Co za debil uwziol sie na mnie !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#678999 - 03/10/2006 19:37
Re: Wyludzenie kasy ! Co za brednie !!
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Luz, pomysl co by bylo jakbys mogl dawac bany innym, wtedy bys dopiero mial  Nie licz ze admin bedzie wyjasnial takie sprawy. W temacie 'Wymiany' takie oskarzenia to normalka...
|
Do góry
|
|
|
|
#679002 - 03/10/2006 19:43
|
old hand
|
Quote:
Dymek jak go nie oszukałeś to co się martwisz?
Bo mnie oskarza o cos co nie zrobilem. Poza tym mogl to rozpowszechnic i teraz kazdy sobie mysli, ze ja jestem zlodziej. Dlatego chce to zdementowac !!
|
Do góry
|
|
|
|
#679003 - 03/10/2006 19:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#679005 - 03/10/2006 19:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
To pewnie host, a miałem go za poważniejszego człowieka.
|
Do góry
|
|
|
|
#679006 - 03/10/2006 19:50
|
old hand
|
Quote:
Złoz zawiadomienie do prokuratury o oszczerstwo i mu wyslij "zesknowane pismo, z paragrafami itp itd."
Ja prosze o powazne wpisy. QC jest gdzie indziej.
Tak, to host.
|
Do góry
|
|
|
|
#679010 - 03/10/2006 19:54
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
10 zl.? Spoko, ostatnio dostalem priva ze na jakims peryferyjnym forum handluje bonami Bet-at-home czy tez Bwin  Polewka na maxa 
|
Do góry
|
|
|
|
#679015 - 04/10/2006 04:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Gosc chce cie naciagnac na 10zl, abys mu zaplacil wystraszony "na odczepnego" i tyle.
zalosne.. niech pisze do Mb ciekawe hehehe
|
Do góry
|
|
|
|
#679016 - 04/10/2006 05:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
Witam, chciałbym Cię uświadomić, że masz już "przerąbane".
W tym jednym zdaniu widać wszystko.
Primo - dzieciak lub dorosły imbecyl
Secundo - próbuje wyłudzić śmieszna kwotę (dla niego może nie byc śmieszna ,jak naciągnie kilkunastu frajerów)
Tertio - zgłosić na policję lub olać gnoja - wybór należy do autora tematu
|
Do góry
|
|
|
|
#679017 - 04/10/2006 06:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/04/2004
|
Nie no  Wy to wszyscy macie teorie bardzo fajnie, od mówienia, że jestem dzieciakiem, aż do kogoś tam. Jeżeli to nie Ty Dymek265 podłączyłeś się do mnie, na gg to czego tak srasz w gacie? Bzyku ale Ty jesteś śmieszny... Na wniosek Policji to i MB i Gadu-Gadu dają cały wypis, więc nie gadaj tutaj, że od kiedy jak się na tym nie znasz. W pracy spotykam się z takimi rzeczami non stop i wiem na jakiej to podstawie działa. "Polska policja mogłaby im skoczyć i na fujarce zagrać" Szybciej to by Tobie zagrała niż im. Po co się wogóle wypowiadasz jak się nie znasz? a Ty amkwish: Te swoje Primo wsdź sobie gdzieś i nie osądzaj ludzi po jednym zdaniu. Jeżeli tak napisałem to tak będzie. Secundo... dla Twojej wiadomośći 10 zł to stawka moja za godzine, no 10,50 powiedzmy. Ja nie naciągam ludzi, tylko ktoś inny to robi jeżeli to nie Dymek to po co wogóle tu są te wpisy bezsensowne? Po Twoje Tertio... (Nie wiem czy Ty udajesz jakiegoś mądrego czy co...) Już wszystko zostało zgłoszone, a gnojem Tobie nie jestem, nie obrażam Cię więc i Ty mnie nie obrażaj! "Sluchaj. Tu chodzi o to, ze On mogl to rozpowszechnic gdzie indziej. Jak bys sie czol jak by Ciebie nazywali zlodziejem ? I to bez zadnych podstaw. Ja chce wyjasnic ta sprawe i czekam na wypowiedz hosta. " Dymek265 innych for nie przeglądam, tylko tutaj dałem taką informację. Czemu nie napiszesz do mnie priva? I nie poprosisz o numer gg? Żeby coś wyjaśnić? Jeżeli nie Ty to dobrze, jeżeli ktoś inny się podszywał pod Ciebie to będziesz miał lepiej bo ten drugi będzie miał niedobrze (i wtedy będziesz spokojny, że nikt nie przywłaszcza Twojego nicka)... Więc proponuje zamknąć temat i skończyć te jałowe dyskusje... Aha... Ten ktoś, czy Ty czy nie Ty podłączył się z tego numeru gg: 2594920 ... i dymas265@wp.pl I nie zamierzam Cię przepraszać i tyle, bo nic jeszcze nie wiem czy Ty czy nie Ty.... A teraz kończę wypowiedź w temacie urażonego pana
|
Do góry
|
|
|
|
#679018 - 04/10/2006 06:58
|
Carpal Tunnel
|
Zapomniałem dodać... że jeżeli to nie Ty, to powinieneś zrobić tak jak wyżej jakiś user napisał: "Dymek wpis był jak najbardziej powazny , jak nie masz sobie nic do zarzucenia to osraj kolesia i wszystko"I się nie przejmować  Spokojnie sobie dalej żyć  A jak się wyjaśnij wszystko to obiecuję Tobie, że sprostuje moją wypowiedź w Kupie, Sprzedam, Wymienie i Przeproszę Cię, a zarazem Ty mi będziesz mógł podziękować za kogoś tam złapanie  heh Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#679021 - 04/10/2006 10:33
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Człowieku powiedz szczerze czy naprawde uważasz że polska policja złoży wniosek do www.moneybookers.com o udostępnienie danych pewnego pana w związku z yjwasnienie sprawy oszustwa finansowego na kwote 10 zł? tak gwoli wyjaśnienia to jest pytanie retoryczne Zresztą są pewne podstawy bezpiecznych wymian,jest stronka kanciastego, tam są zapewne sami zaufani ludzie,więc radze daj sobie spokój i będziesz miał lekcje na przyszłość
|
Do góry
|
|
|
|
#679023 - 04/10/2006 11:26
|
old hand
|
Quote:
Aha... Ten ktoś, czy Ty czy nie Ty podłączył się z tego numeru gg: 2594920 ... i dymas265@wp.pl I nie zamierzam Cię przepraszać i tyle, bo nic jeszcze nie wiem czy Ty czy nie Ty.... A teraz kończę wypowiedź w temacie urażonego pana
Moge powiedziec jedno. To nie moje gg i nie moj e-mail  A dlaczego to pisze na forum ogolnym... nie bede sie powtarzal, bo tego nie lubie. Mysle, ze Ci co mnie znaja to wiedza, ze ja czegos takiego nigdy bym i nie zrobie.
Proponuje zamknac temat, a Ty host wyjasnij sprawe i pozniej napisz do jakiegos Moda, zeby ten temat odblokowal i wtedy wyjasnisz cala sprawe.
Ale kurwa wiem jedno, niech tylko zlapie tego frajera co sie podemnie podszywa to mu pokaze miejsce w szeregu.
C.D.N.
|
Do góry
|
|
|
|
#679024 - 04/10/2006 13:33
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
kurde oszukali mnie keidys na 30 czy 40 zloty  wkurzylem sie z poczatku ale nie zkaladalem jakis temtow ani zadnych privow nie wysylalem .. tylko pomyslalem ktos mnie oszukal czyli byl madrzejszy odemnie bo to ja bylem tym glupszym dajac sie oszukac;) co do hosta:D i amkwischa i kogos tam jeszcze co pisał o policji. Zgadzam sie ze zdaniem amkwischa bo pisanie ze masz przerabane uwazam tez za bzdure:D. Bo takim slownictwem sam sobie szkodzi  zgodnie z bla bla bla paragrafem mowiacym o znieslawienie cyzjegos mienia na forum publicznym... bla bla  co do policji to host jestes dzieckiem:D:D:D jak zalozyles ta sprawe na policje (o 10 zl <lol><lol>to jestes zaisty:D:D:) po primo moneybookers nie prawa zadnej osobie postronnej dac danych osobowych innej oosby gdyz sama narazila by sie na konsekwencje prawne:) Polska policja ma gowno do banku poza granicami naszego panstwa:D i zadnych informacji im rowniez nie udzieli:D myslisz ze po co wielu politykow ma pozakladane konta poza polska;):) do obrotow lewych pieniedzy -->bezpiecznych obrotow:D bez policji mediow ... tak wiec host idz spac bo jutro do skzoly;)
|
Do góry
|
|
|
|
#679026 - 04/10/2006 14:32
|
Carpal Tunnel
|
Hehe... tak się składa, że pracuje.. tam gdzie trzeba.. Podam przykład z życia wzięty... jest sprawa w toku o 3 zł z groszami, zgłosił to pewien Allegrowicz, został oszukany o tak małą sumę, ale z tego co wychodzi, że nie jest o jedyny, który został oszukany, więc nie gadajcie mi tu, że 10 zł śmieszna kwota i nie warto czy coś tam. To fakt 10 zł to żadne pieniądze, ale w przeliczniku pare dziesięciu osób tworzy się większa suma...
A najbardziej mnie rożsmieszył mnie ten post
"Polska policja ma gowno do banku poza granicami naszego panstwa:D"
To prawda Polska Policja ma gówno, ale są od tego powołane odpowiednie jednostki oddziały co nie mają "gówna" do gadania.
A Ty Dymek265 piszesz, że
"Tak nawiasem mowiac, to mnie te grozby hosta rozsmieszyly i wogole sa nierealne do wykonania. Takze nie przejolem sie tym."
To po jaką cholere zakładałeś ten temat? Sam zaprzeczasz sobie. Ja kończę wypowiadanie się w tym temacie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#679030 - 04/10/2006 15:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
host ale o co chodzi? Jesli ktos zalozy na mnie jakis adres email i zagada do Ciebie na gg i sie przedstawi ze to niby ja, nastepnie Cie oszuka, moge spodziewac sie od Ciebie priva?

Kwota "sporu" jednak ...przeraża 
|
Do góry
|
|
|
|
#679032 - 04/10/2006 15:56
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
Kurwa nie bede sie powtarzal po co zakladalem ten temat. Czytajcie ze zrozumieniem !!!!
Wyrażaj sie 
|
Do góry
|
|
|
|
#679034 - 04/10/2006 17:27
|
Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
|
Quote:
Rafal bez przesady, tez bym sie zirytowal
Tiiaa 
|
Do góry
|
|
|
|
#679035 - 04/10/2006 18:11
|
veteran
|
"Polska policja ma gowno do banku poza granicami naszego panstwa:D"To prawda Polska Policja ma gówno, ale są od tego powołane odpowiednie jednostki oddziały co nie mają "gówna" do gadania. Dalej uwazam ze maja gowno do takich spraw poza granicami naszego pastwa<lol>:D bo jakbys byl dorosly i madry to poza granicami panstwa te oddzialy to konsulant jak wolisz ambasada:D w danym panstwie.. a zalatwienie takiego czegos potrwalo by kolo roku i watpie aby sie zainteresowali sprawa 10 zl:D co do 3 zl jest to firma zlegalizowana w polsce wiec zmienia to postac rzeczy.. a i piszesz ze pracujesz w odpowiednim miejscu do tego i zarabiasz tylko 10,50:D:D:D:D:D  denerwuja mnie tacy ludzie jak nie wiedza nic na temat i sie probuja na sile afiszowac i probowac wkurac cos swoja gadka myslac ze sa "wielkimi" ludzmi:)
|
Do góry
|
|
|
|
#679036 - 04/10/2006 18:11
|
veteran
|
A najbardziej mnie rożsmieszył mnie ten post
"Polska policja ma gowno do banku poza granicami naszego panstwa:D"
To prawda Polska Policja ma gówno, ale są od tego powołane odpowiednie jednostki oddziały co nie mają "gówna" do gadania.
to mialem skopiowac do wyzszego mojego odpowiedzneia:D
|
Do góry
|
|
|
|
#679038 - 05/10/2006 13:32
|
veteran
|
ponosi chyba hosta i wysyla mi privy  o tresci: Danielos podnieciles sie bardzo tymi postami? Powiedz jak to jest co szary czlowieczku? huhuhu::d:D:D:D:D
|
Do góry
|
|
|
|
#679039 - 05/10/2006 13:37
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/10/2005
|
Danielos ale masz farta....dostajesz privy od elity tego forum  A nie było w tym poście dopisku: Ps. Koleś masz sprawę w sądzie, że zabrałeś mi 30 gr czeko tubkę....:D
|
Do góry
|
|
|
|
#679042 - 05/10/2006 14:43
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
Aha... Ten ktoś, czy Ty czy nie Ty podłączył się z tego numeru gg: 2594920 ... i dymas265@wp.pl I nie zamierzam Cię przepraszać i tyle, bo nic jeszcze nie wiem czy Ty czy nie Ty.... A teraz kończę wypowiedź w temacie urażonego pana
Za grosz kultury i honoru :/ Jeżeli niesłusznie obwiniłeś Dymka (a jestem pewny, że niesłusznie) to powinieneś go przeprosić - czy to publicznie, czy prywatnie, ale powinieneś. Potwierdzasz tylko, że jesteś osobą niepoważną.
|
Do góry
|
|
|
|
#679043 - 05/10/2006 17:26
|
veteran
|
Quote:
Miałem już się nie udzielać w tym temacie, ale widzę, że użytkownik "Danielos" ma sporą fantazję... może pomyliłeś xywki człowieku albo masz urojenia jakieś... Krisek5 nie dotyczy Ciebie to... to z łaski swojej nie wypisuj takich postów. Śmieszy was to? To bardzo dobrze, że macie poczucie humoru, ja się z Wami razem cieszę... lol
Miłego dalszego wypowiadania się w tym temacie
strona do zdjecia
zamiescilem linka do screena jakiego zrobilem aby zamiescic PM od host i on uwaza ze mi sie ksywki pomylily wiec mam fantacje:D:D
POmysl zanim cos napiszesz i daj juz sobie spokoj bo sie pomalu zacyznasz gubic.. co swiadczy tylko o twoim zdenerwowaniu i mysli ze jestem sam przeciw wszytskich:) i przegrywam:D 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|