Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Ten niby lepszy, może faktycznie nie jest wiele lepszy ale na pewno jest bardziej doświadczony, jest w rytmie meczowym i może ma przeciętne umiejętności ale ma większe jaja. Cieniak miał pampersa pełnego zaraz po pierwszym gwizdku i tak to wyglądało, decyzja Magiery jak dla mnie kompletnie niezrozumiała chyba, że Malarz symulował kontuzję, żeby nie zostać rekordzistą
Ten niby lepszy, może faktycznie nie jest wiele lepszy ale na pewno jest bardziej doświadczony, jest w rytmie meczowym i może ma przeciętne umiejętności ale ma większe jaja. Cieniak miał pampersa pełnego zaraz po pierwszym gwizdku i tak to wyglądało, decyzja Magiery jak dla mnie kompletnie niezrozumiała chyba, że Malarz symulował kontuzję, żeby nie zostać rekordzistą
Przypomnij sobie Kolego mecze Wisełki z Schalke z Lazio z Barceloną Trochę pokory i zejście na ziemię bo takie teksty to mogę pisać kibice Barki czy Realu
no i do czego te wyniki doprowadziły bo nas do 1/4CL i 1/2 PZP jak już wszystko to wszystko ja to pamiętam
przy drugim golu reusa to nawet nie probował interweniowac tylko posedziowal i sygnalizował offside, a marco strzelił z bliska ale w srodek, zdecydowanie mógł lepiej sie zachowac, nawet to wybronic
dostać ośmiopak i podniecać się strzleniem czterech to jest prawie jak remis
Obyś Ty miał okazję na takie " podniecania ".
jak mam dostawać takie wpierdole to wolę żeby Jaga nie grała w tych rozgrywkach nie wszystko się da zamazać pieniędzmi od Uefa nawet 3-3 z Realem tych pobitych rekordów nie zakryje 24 stracone gole w 5 meczach mówią wszystko