Cuprum to jednak ogorki ta Busto to ta akipa gdzie gra Diouf , nie wiem o jakim meczu Busto piszesz ciężko mi to w h2h znaleźć , graja z Montichiari . Ja tam sproboje a teraz Olsztyn u 75,5 pkt
A Olsztyn liczylem ile razy oddal trzeciego seta przy 2-0 i wyszlo mi 4 razy - sporo jak dla mnie, ale drugiego wyciagneli, wiec trzeci powinien byc formalnoscia
Najgorszą diagnozę z możliwych usłyszała w poniedziałek Katarzyna Skowrońska-Dolata. Atakująca Volley Bergamo Foppapedretti zerwała więzadło krzyżowe w prawym kolanie i czeka ją około pół roku przerwy. We wtorek reprezentantka Polski przejdzie w Warszawie zabieg pod okiem doktora Jacka Jaroszewskiego. - No cóż, gdyby kózka nie skakała - mówi Onetowi Skowrońska-Dolata, która mimo poważnej kontuzji nie traci pogody ducha.
Gdyby ktoś z Kolegow reflektowal na 30 procent bezkarnego zarobku to wlasnie gra Al Shamal i za mecz placa jeszcze 1.3 , wlasnie trwa trzeci set , jest jeden jeden w setach. Dla ulatwienia decyzji podaję wynik koncowy bo o zadnym tb nie ma tu mowy
mafia
Czy Państwo to widzą?
Meldunek: 14/07/2012
Originally Posted By: bazyl
Najgorszą diagnozę z możliwych usłyszała w poniedziałek Katarzyna Skowrońska-Dolata. Atakująca Volley Bergamo Foppapedretti zerwała więzadło krzyżowe w prawym kolanie i czeka ją około pół roku przerwy. We wtorek reprezentantka Polski przejdzie w Warszawie zabieg pod okiem doktora Jacka Jaroszewskiego. - No cóż, gdyby kózka nie skakała - mówi Onetowi Skowrońska-Dolata, która mimo poważnej kontuzji nie traci pogody ducha.