[quote=marcinguinn]Witajcie, mam pytanie czy spotkaliście się może z sytuacją, że
Betfair milczał ponad tydzien w sprawie weryfikacji dokumentów?
Sytuacje mam następującą:
Konto założone ok 8-9 lat temu, przez kilka lat grałem, wpłacałem, wypłacałem i nie było żadnych problemów. Przez ostatnich kilka lat miałem przerwę od bukmacherki, w międzyczasie przeprowadziłem się do Wielkiej Brytanii i 2 miesiące temu wróciłem do obstawiania.
Uaktualniłem adres na brytyjski w większości buków ale w
Betfair zapomniałem. W zeszłym tygodniu zrobiłem tam depozyt kartą, po czym zdążyłem obstawić jedno zdarzenie i zablokowali mi konto prosząc od serię dokumentów, włącznie ze zdjęciem karty przy twarzy. Wysłałem to wszystko w ciągu dwóch dwóch godzin do "security team" (z wyjasnieniem że w miedzyczasie sie przeprowadzilem do UK), mija dziś 8 dzien od tego momentu i 0 odpowiedzi.
W międzyczasie dzwonilem 3 razy do supportu i gadałem z CS na czacie - wszyscy oni stwierdzili że nic nie mogą zrobić i muszę czekać na kontakt od security team.
Pytanie tylko jak długo mam czekać? Rozumiem, że coś mogło być nie tak, jakieś zdjecie niewyrazne albo mogą chcieć więcej dokumentów ale dziwi mnie zerowy brak kontaktu od 8 dni. Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją w ciagu 13letniej historii grania u buków, a weryfikację przechodziłem już u różnych buków wiele razy.
Jakieś sugestie co jeszcze mogę zrobić? [/quote]
Witam,
Jak skończyła się ta sprawa? Ja mam konto zablokowane od prawie dwóch tygodni. Ten ich czat to lepiej nie mówić, na maile nie otrzymuję żadnej odpowiedzi.
A powód zamknięcia konta - zmiana maila!!!