|  
| 
| 
| 
| #693711 - 30/10/2006 12:18  Re: Horse Racing in UK III |  
|   addict

Meldunek:  12/06/2001
 | 
czesc
 Jendak ty i ja mielismy nosa, co do wczorajszego 1.45 Wolverhampton - WRIT , gratulacje ze wystawiles na typ dnia, a ja pogratuluje sobie samemu iz nie zdecydowalem wystawiac sie zadnego konia.

widze bałagan w swoich dokumantach, przydałoby sie podsumowanie - to niebawem, z tego co pamietam jestem na lekim minusie ok. -1. pora na dzisiejsze typy, ktore z pewnoscia nie wniosa swierzego powiewu ze wzgledu na marny kurs przygotowanego typu dnia.

typ dnia:

2.30 Wolverhampton - Strikeen, SP +- 2

Skunks raczej nie odniesiesz sie do tej propozycji, chyba ze zaskoczysz mnie czyms.

co do twojego wyboru

1.30 wolverhampton - FEELIN FOXY --->> Piccolo Diamante

3.30-  zgadzam sie ze wyscig powinien nalezec do wspomnianej przez ciebie klaczy. jendak ja sprobowalbym postawic na "Colton"
 4.00 - zwichrowany bieg, startują malo atrakcyjne klacze, tu wszsytko moze sie wydarzyc. Pomimo wyrownanej stawki pokusze sie o wytypowanie "Tender The Great", oczywiscie nie ujmuje punktow "Dyanita", tak jak wspomniales Hillsowie radza sobie ostanio znakomicie w przeciwienstwie do tej klaczy.

oraz typy za symboliczna stawke

1.00 Calabash Cove - stajnia i dzokej wszystko wyjasniają.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #693714 - 30/10/2006 17:07  Re: Horse Racing in UK III |  
|   veteran

Meldunek:  16/05/2006
 | 
zagrałem  dzisiaj twoje  trzy  typy  i  dyanita  wygrała  po  kursie  7.5      dla  mnie  bomba           typy  dobre  . obyś  tak  typował  dalej  . podziękowania  od  byłego  bywalca  świniarni |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #693720 - 01/11/2006 17:12  Re: Horse Racing in UK III |  
|   addict

Meldunek:  02/12/2004
 | 
Mam ogromną prośbę do kolegów typujących.Rozpoczyna sie nowy miesiąc więc jeśli moglibyście od dziś prowadzić swoje statystyki w skali miesięcznej.Daje to czytelny obraz.
 A może skusicie się na minimalną zmianę w waszej punktacji?
 Propozycje składałem w priv Alkiemu.
 Dzięki za pomoc i za to co tu robicie.Pozdrawiam.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |