#17 Fiorentina - Lazio --> over 2.5 --> 1.75 --> 4zł
#18 Livorno - Chievo --> 1 --> 2.00 --> 6zł
#19 Messina - Sampdoria --> 2 --> 3.00 --> 7zł
#20 Udinese - Reggina --> 1 --> 1.85 --> 4zł
#21 Parma - Palermo --> X --> 3.00 --> 2zł
Dzis troche analizy.
Fiorentina - LazioWszyscy wiemy, ze atutami obu druzyn jest przede wszystki gra ofensywna, przy jednoczesnych brakach w obronie. Dodatkowo dzis oba zespoly 4-3-3. Szansa na over spora.
Livorno - ChievoPo prostu dla mnie kurs jest zdecydowanie za wysoki na ZSRR. Na pewno sa zespolem lepszym, wiec za @2 biore. W Chievo nie graja Lucian i Giunti. Eksperymentalne ustawienie z Semiolim w ataku. Dla mnie nie wypali.
Messina - SampdoriaDla mnie kluczowy typ. Messina w fatalnej formie. Jesli tak bedzie dalej to sa murowanym kandydatem do spadku (chyba ze znow jakas afera wyjdzie i to ich uratuje jak sezon temu

). Sampdoria ma swietna druzyne, ale od poczatku sezonu cos w tej druzynie nie gra. Mnostwo kontuzji w ataku do tego zawieszenie na jakis czas Flacchiego i byl spory kryzys. Czas go przerwac. W tygodniu swietny mecz w Palermo w Coppa Italia wygrany 3:2. Ogladalem i musze powiedziec ze byli klase lepsi a pole oddali przeciwnikom dopiero na koniec, kiedy mieli juz pewny awans. Dzis oslabieni brakiem Terlizziego, ale mozna to uzupelnic. Niestety nie gra Volpi... Z przodu Bonazzolli - Flacchi czyli optymalnie.
Udinese - RegginaOstatnia szansa dla chimerycznych pilkarzy z udine. Zespol maja swietny, ale graja w kratke. Dzis w koncu optymalny sklad i jesli teraz nie wygraja to pewnie poleci Galeone, druzyna sie rozsypie i sen o potedze Udinese prysnie. Reggina to ogorki tez nie sa, ale pilkarsko slabsi. Zaden wynik mnie nie zdziwi, ale Udinese jednak jest wiekszym faworytem niz @1.85.
Parma - PalermoNo coz. Idealna okazja na pierwszy remis Sycylijczykow w sezonie.
14:55 Canal+ Sport
Fiorentina - Lazio
Biancazzurri !!!
Ole !!!