Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: iti
Originally Posted By: Master.com back
Zagrywka Ruskim siadła
Zagrywka? Master ogarnij sie. Oni ladowali w dwoch pierwszych setach po autach z zagrywki az milo. No i Volkov w dwoch pierwszych setach konczyl wszystko jak leci. Brazole zaczeli ATAKOWAC. Bruno dzisiaj rakiem druzyny, William od trzeciego ogarnal.
Kiedy to pisałem na 5 zagr. mieli 4 błędy, koment. mówił, że w 1 secie mieli 1 błąd z zagr (chyba przesadzone), w 2-im chyba trzy.
Zagrywka? Master ogarnij sie. Oni ladowali w dwoch pierwszych setach po autach z zagrywki az milo. No i Volkov w dwoch pierwszych setach konczyl wszystko jak leci. Brazole zaczeli ATAKOWAC. Bruno dzisiaj rakiem druzyny, William od trzeciego ogarnal.
Kiedy to pisałem na 5 zagr. mieli 4 błędy, koment. mówił, że w 1 secie mieli 1 błąd z zagr (chyba przesadzone), w 2-im chyba trzy.
Master.com jaki Ty mecz ogladasz? Bo ja BRA-RUS i w dwoch pierwszych bledow zagrywki mieli zdecydowanie wiecej. A statystyki tych pseudostatystykow to mam w dupie xD
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Nic nie rozumiesz, mówię, że w tym konkretnym momencie, w trzecim secie - "Zagrywka Ruskim siadła", czyt. w 5 serwach 4 poza boisko (lub siatka). Tylko tyle