Dzisiejszego dnia nastała rocznica odbanowania mojego konta
czy moje konto zostało odlimitowane?
jeżeli nie to nadejdzie tworzenie multikont a co za tym idzie "świąteczny edyszyn" w wykonaniu BeneQ
posty będą krótkie i o małej czcionce i z jednego konta jeden post kont będzie nie zaśmiecę forum chodzi o tworzenie multikont bo jak Piostar zauważy nagły przypływ userów to i przypomni sobie o obietnicy odlimitowania mego konta
smutne jak długo mogłem czekać na sprawiedliwość niektórzy ludzie to dramat pycha i nienawiść tylko w głowie ale jak wolą...
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Aro
Biczu już coś chyba wprowadził
Waregem i Sporting po wygrane i rowery to parę złotych wpadnie a jakby jeszcze Kurtki zrobiły rowera 5.5 i wygrały było by pięknie ale będzie trudno bo czasu mało
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: BeneQ
Dzisiejszego dnia nastała rocznica odbanowania mojego konta
czy moje konto zostało odlimitowane?
jeżeli nie to nadejdzie tworzenie multikont a co za tym idzie "świąteczny edyszyn" w wykonaniu BeneQ
posty będą krótkie i o małej czcionce i z jednego konta jeden post kont będzie nie zaśmiecę forum chodzi o tworzenie multikont bo jak Piostar zauważy nagły przypływ userów to i przypomni sobie o obietnicy odlimitowania mego konta
smutne jak długo mogłem czekać na sprawiedliwość niektórzy ludzie to dramat pycha i nienawiść tylko w głowie ale jak wolą...
gdzie się mieszka i pracuje tam się chujem nie wojuje taka moja mała drobna uwaga
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Sensei
Originally Posted By: Warren
Im więcej alkoholu się wypije, tym lepiej się gotuje
Burbon zgadzasz się ?
jak to burbonowa maksyma
Bezapelacyjnie TAK!!! Zdrowia życzę..i za.. wypije!! Szynka się pekluje.. bigos trzeci dzień pyrka.. drób i wołowina na galat dochodzi w wywarze.. łopatka wołowa osznurowana, nutę orientu chwyta.. karpie dzwonko chłonie aromat świeżej cebulki.. wieprzowa łopatka na pulled gotowa, barszcz jeszcze się kisi a Jaś wciąga wodę..ja zaś też wchłaniam, ale zaiste.. nie woda ci to..zdrówko