myślisz że w tydzień coś się zmieni i zaczną nagle grać ? nie bądź naiwny teoś nie jesteś małolat masz tyle przykładów z poprzednich lat a ty dalej idziesz w zaparte
Podejrzewam że na Atromitos wystarczy zagrać trochę lepiej po prostu. Ale czy zagrają tego nie wiem.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: fechu
Do FPL w temacie zadeklarowało się już 13 osób. haczyk, burbon, pacyfek z synem, quincy(daję Ci szansę na poprawę), TEO, pozostali... Na co Wy kurwa czekacie?
Ja raczej odpadam.
jak Teoś odpada, to i ja.. jeden za wszystkich, wszyscy za jednego !!!!
Fechu na mnie nie zwracajcie uwagi z konkursami. Zakłady ograniczyłem też do minimum. Najprawdopodobniej do końca roku będę pływał tylko jakoś weekendowo na flądrę. A kasy z tego nie ma. Więc trzeba ograniczyć wydatki. Wyjebalem się z kasy na remont na wiosnę. A 23 lipca zamknęli mi Bałtyk na dorsza. Więc nie zarabiam teraz.
Teoś nie chcę Cię denerwować ale powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Łowicie sardynki na Bałtyku? Wziąłem ostatnio puszkę (okok tuńczyka chyba już tylko sardynki zostały bez dodawanego badziewia E) przekonany, że to Śródziemne a tam napisane, że poławiane w Bałtyku.
No i zawsze pisałeś, że szproty to tylko na paszę a ja widzę w chuj puszek dla ludzi ze szprotami.
Teoś nie chcę Cię denerwować ale powiedz mi jeszcze jedną rzecz. Łowicie sardynki na Bałtyku? Wziąłem ostatnio puszkę (okok tuńczyka chyba już tylko sardynki zostały bez dodawanego badziewia E) przekonany, że to Śródziemne a tam napisane, że poławiane w Bałtyku.
No i zawsze pisałeś, że szproty to tylko na paszę a ja widzę w chuj puszek dla ludzi ze szprotami.
Szproty są poławiane na konsumpcję jak i na pasze. Sardynka w Bałtyku? Nie słyszałem żeby występowała.
***, „Cygan” miał ogromne problemy w więzieniu. Chodziło o relacje ze współosadzonymi. Po pierwszej próbie samobójczej zmieniono mu współosadzonych. Miał zostać za kratami przynajmniej do 2021 roku.